Categorie: GADGET

VIDEO – Sony Xperia Z3 Tablet Compact Review

Sony-Xperia-Z3-Tablet-Compact

Un nume lung pentru o tabletă mică dar care ne ridică așteptările de la un astfel de produs. E subțire, mai subțire decât telefonul tău și doar puțin mai grea. Bine, puțin mai mult. Este concurentul perfect pentru iPad Mini Retina și vine cu o configurație mai bună ca acesta. Vorbesc serios. Are un procesor Quad-Core la 2.5 GHz, 3 GB memorie RAM și unul dintre cele mai puternice procesoare grafice, Adreno 330. Este gândită parcă pentru jocuri și filme. Mai trebuie să îți spun că poți să o iei cu tine în baie dacă nu te dezlipești de serialul preferat. Bănuiesc că un duș nu depășește 30 de minute pentru că atât e certificată să stea sub apă.

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile atunci poți să te conectezi la cel mai puternic hotspot WiFi sau să introduci o cartelă nanoSIM 4G și să stai în siguranță pe cel mai rapid net posibil. Pe lângă asta, dacă nu ai spațiu suficient poți să iei un card microSD, capacitatea maximă pe care o poți folosi fiind de 128 GB. E drept, îi ridici prețul destul de mult însă nimic nu se compară cu un sezon întreg de Game Of Thrones în FullHD. Ai timp să îl vezi chiar pe tot, probabil cu o singură încărcare a acumulatorului.

Mai multe detalii despre cum s-a comportat în teste și care este prețul ei găsești în clipul de mai jos. Vizionare plăcută.