VIDEO Ford Ranger 2015 – Pădurarul

Screen Shot 2015-02-09 at 13.55.11

La noi nu vezi multe pick-upuri. Si cele rămase pe șosele, sunt din `73, când destinația de vis a românilor erau Moscova și Năvodari. Cele mai multe încă supraviețuiesc cărând sicrie, mobilă mâncată de carii de lemn, saci de ciment și pepeni de Dăbuleni, Made in Turkey. Mă refer la Pick-up, 1300 edition.

Noi nu avem cultura americanilor. Echivalentul din SUA pentru Iveco Daily e Ford F-150 sau Dodge Ram… Iar un pick-up mediu, e mai mare decât o garsonieră pe care alții au plătit 100 de mii de euro în 2007.

Și asta e Ranger, de la Ford. 5 metri de fier, diferențiale și motoare, cu scaune din piele și aer condiționat, automat, dublu.

Și plătești impozit doar 600 de lei, chiar dacă are motor de 2,3 litri. Pentru că e utilitară. Și una confortabilă la drum lung și incredibil de potentă atunci când o scoți în offroad. Tracțiunea integrală lucrează bine și poți să schimbi rapid din propulsie în 4×4.

Dar, iată testul nostru:

Vino mai târziu și pentru poze.

Ultimele articole

Articole recomandate

56 Comments

  1. Super tare !!!! Salut George !!!!
    Aștept cu nerăbdare o perezentare(test off-road),a pick-up-ului de la Volkswagen .Îmi place de mor Amarok-ul pentru completul tehnic de calități(incluzând raportul calitate-preț).Ți-aș rămâne recunoscător dacă ai face o filmare cu acest utilitar.Respecte pentru ceea ce esti și faci !!! Salutări Tavi !!!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.