Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy Tab S 10.5 Review

Samsung-Galaxy-Tab-S

Unii aleargă după popularitate alții după bani. Goana după gadget-uri este însă în toi și noi avem deja prea multe opțiuni. Păi cum să nu avem când Samsung a lansat în 2014 nu mai puțin de 11 tablete! Una pe lună că în decembrie ne odihnim și culegem roadele. Nu comentăm gândirea lor însă se pare că și-au propus să acopere orice zonă de preț posibilă, de la 500 Lei la aproape 3000 Lei. Samsung Galaxy Tab S este dacă nu mă înșel ultima lansată și intră în ultima categorie, cea a tabletelor premium. Dar cine le mai numără.

Trebuie însă să apreciem viziunea. Samsung a avut o viziune cu ecranele AMOLED, de câțiva ani de când încearcă să scoată pe piață display-ul suprem în 2014 au reușit cu Galaxy S5. Galaxy Tab S are însă un ecran și mai bun, atât de bun încât se autodeclară ca fiind cel mai bun. Vom vedea.

Tableta este concurentul direct al lui iPad Air, atât ca specificații cât și ca ecran. Rezoluția este acolo unde ar trebui să fie o tabletă de 10 inci, adică 2560×1600 pixeli. Cu ecranul au făcut o treabă excelentă vă zic. Îmi place că este viu, îmi place că se adaptează ca luminozitate și contrast după conținut și că poate fi privit lejer atât în soare puternic cât și pe întuneric fără să îți ardă retina. Totul ține de setări.

Nu are cel mai puternic procesor grafic și gâfâie puțin la jocuri cu cerințe mari însă scopul ei este cititul și vizionatul de filme nu? E bine însă că doar gâfâie și nu se și împiedică. Are 3 GB RAM slot pentru card și modem 4 G pe unele versiuni și o husă deșteaptă care să o țină în picioare pe masă ca să poți tasta la un unghi potrivit sau să te uiți la film fără să cauți tot timpul cana de cafea de care ai sprijinit-o.

Gata cu cititul, hai să și auzi ce am avut de spus despre ea.

Dacă vrei să auzi ce am avut de spus și despre Galaxy S5 intră aici.