VIDEO – Samsung Galaxy Tab S 10.5 Review

Samsung-Galaxy-Tab-S

Unii aleargă după popularitate alții după bani. Goana după gadget-uri este însă în toi și noi avem deja prea multe opțiuni. Păi cum să nu avem când Samsung a lansat în 2014 nu mai puțin de 11 tablete! Una pe lună că în decembrie ne odihnim și culegem roadele. Nu comentăm gândirea lor însă se pare că și-au propus să acopere orice zonă de preț posibilă, de la 500 Lei la aproape 3000 Lei. Samsung Galaxy Tab S este dacă nu mă înșel ultima lansată și intră în ultima categorie, cea a tabletelor premium. Dar cine le mai numără.

Trebuie însă să apreciem viziunea. Samsung a avut o viziune cu ecranele AMOLED, de câțiva ani de când încearcă să scoată pe piață display-ul suprem în 2014 au reușit cu Galaxy S5. Galaxy Tab S are însă un ecran și mai bun, atât de bun încât se autodeclară ca fiind cel mai bun. Vom vedea.

Tableta este concurentul direct al lui iPad Air, atât ca specificații cât și ca ecran. Rezoluția este acolo unde ar trebui să fie o tabletă de 10 inci, adică 2560×1600 pixeli. Cu ecranul au făcut o treabă excelentă vă zic. Îmi place că este viu, îmi place că se adaptează ca luminozitate și contrast după conținut și că poate fi privit lejer atât în soare puternic cât și pe întuneric fără să îți ardă retina. Totul ține de setări.

Nu are cel mai puternic procesor grafic și gâfâie puțin la jocuri cu cerințe mari însă scopul ei este cititul și vizionatul de filme nu? E bine însă că doar gâfâie și nu se și împiedică. Are 3 GB RAM slot pentru card și modem 4 G pe unele versiuni și o husă deșteaptă care să o țină în picioare pe masă ca să poți tasta la un unghi potrivit sau să te uiți la film fără să cauți tot timpul cana de cafea de care ai sprijinit-o.

Gata cu cititul, hai să și auzi ce am avut de spus despre ea.

Dacă vrei să auzi ce am avut de spus și despre Galaxy S5 intră aici.

 

Ultimele articole

Articole recomandate

66 Comments

  1. Dar de ce Z1? Sper ca nu l-ai gasit la oferta la 18xx ron, cum au unele „magazine”. De ce nu Z2 sau.. Z3? De ce nu HTC One M8 (exceptand camera de .. 4mpx si lipsa OIS-ului). De ce nu Motorola Moto X2? Dintre cele doua modele precizate aleg Nokia Lumia 930 (camera net superioara + OIS). Folosesc ca daily driver un Lumia 1020 si vreau sa zic ca este mai mult decat OK. Lumia 930 ar fi fost perfect daca ar fi avut camera 1020-ului.

  2. Salut George…am vazut rew.la tableta si imi place e bun ca de obicei ,mi-ar place sa mi-o cumpar…
    Doar ca am observat ca ai trecut repede peste aplicatii si nu ai spus nimic despre Hancom office view…care mie mi se pare destul de interesant..si as vrea sa stiu mai multe despre el…daca ai timp fa un scurt rew si la asta…si o sa iti raman dator…
    Astept un raspuns de la tine…
    ps. am cautat rew la Hancom si nu prea am gasit ceea ce ma intereseaza despre el…vreau sa stiu daca pot sa editez cu el exact ca si in Microsoft office…ma refer la Powerpoint…:)

  3. Buna, am avut un Samsung Tab 10.1 care a murit pur si simplu. Pretul reparatiei este prea mare si atunci am hotarat ca e mai intelept sa cumpar una noua. M-am obisnuit cu Android si as merge in continuare pe Samsung, desi Ipad air 2 e nr 1 in toate topurile. Mai ales ca si telefonul si tv sunt Samsung. Nu o folosesc pt jocuri. Am vazut reviw-ul pt S 10.5, insa nu stiu daca ar trebui sa iau varianta de 16 sau 32Gb, ce aduce Lte in plus? Mie imi trebuie o tableta rapida, pt navigare, video si documente. As fi recunoscatoare daca mi-ai putea da o sugestie, multumesc.

  4. Salut George. Vreau sa achizitionez un tab s t805 lte,dar nu stiu care dintre cele 2 modele este mai bun. …. cel cu 2.3 ghz sau 1.9+1.3 ghz. Astept cu nerabdare un raspuns. Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.