Video Sony Xperia Z2 Tablet – cel mai bun iPad cu Android

Sony Xperia Tablet Z2 (2014)

Și nu spun asta doar pentru că e vreo copie. În opinia mea este cea mai frumoasă tableta de pe piață. Just my two cents.

Și Steve a apreciat întotdeauna designul Sony. E o poveste veche de acum vreo 10-12 ani, cand Steve Jobs a vrut să pună Mac OS pe laptopurile Vaio. A fost refuzat de japonezi. Cu siguranță Sony regretă acum aceasta decizie.

Revenind la Sony Xperia Z2 Tablet. Finisaje superbe și chiar dacă e din plastic, nu e cel mai ieftin. Ecranul nu aleargă nu e campioni în pixeli. Nici nu trebuie pentru că Z2 este o tabletă dedicată celor care consumă multe filme.

Procesorul, cipul grafic sunt de cea mai nouă generație așa că poți să rulezi ce joc vrei la calitate maximă. Te las să urmărești review-ul.

Tu care crezi că este cel mai serios competitor al lui iPad? Poate Sony să îi țină piept?

Ultimele articole

Articole recomandate

55 Comments

  1. Off topic – George, no offence, dar pica foarte prost sa nu respecti atatea termene cu privire la premiul pe care l-ai promis pt aplicatie. In afara de curiozitate (ce telefon, cui, de ce etc) nu am nici un interes. Numai bine!

  2. Poti sa-mi zici ce dongle folosesti pentru miracast si daca esti multumit de el? Crezi ca intre timp a aparut vreunul mai bun, eventual cu iesire sunet pe SPDIF?
    Merci!

  3. Domnule Ionut, iti recomand din toata inima sa iti cumperi un Z2 tablet (dk nu cumva ti-ai luat-o deja :) ). Iti fac recomandarea asta ca posesor de Z2 Tablet. E formidabila. Mult peste asteptari. felul in care conlucreaza CPU cu RAM este cu adevarat fabulos. Este mult peste ce a putut transmite George in review-ul de mai sus. Jocurile pe care le-am incercat au fost intentionat alese sa fie si cele mai populare si pe apple. Pentru comparatie. Nu degeaba Sony a facut una din cele mai populare statii de jocuri. Este o experienta de gaming fara cusur. Daca n-ai juca pe ecran sigur ai avea semnele alea pe degete ca in reclamele de la PS2. Cam atat… :)

  4. buna am si eu o intrebare daca se poate sa imi raspunde-ti va multumesc

    functioneaza tableta sony xperia z2 si ca telefon are slot pentru sim card

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.