Pe sosia lui Celentano îl cheamă Mitică și habar nu are de Văncică.

celentano

Nu mă judecați prea aspru. Mai am momente când fac și altceva decât review-uri și emisiuni. De fapt chiar cercetare făceam… poate… când am dat de Mitică. Așa că am zis să facem un video-selfie Full HD. Motivul e ușor de înțeles. Seamănă izbitor cu ”Celentano” din serialul ”Las Fierbinți” și în plus nu are nevoie de talent ca să intre în rol, ci de… vreo câteva beri. Dați-i 3 minute să vă convingă că merită un ”guest starring” în serialul momentului. Bobiță, recepționezi?

Ce ziceți? El seamănă cu ”Celentano” sau eu ”Becali”?

Ultimele articole

Articole recomandate

17 Comments

  1. Esti bun George,sunt incepatoare pe net(Am57ani);te urmaresc la stiri:BRAVO!Despre Celentano cel NOU:,,…e grele….”pt unii.VORBESTE CU EL CAND E TREAZ,SA VEZI CE ZICE!Poate ii repartizeaza un rol in serial,ca n-are serviciu.SUCCES LA REPORTAJE CAT MAI MULTE!

  2. Ai putea sa-i cauti ceva de lucru, omul cu exceptia ca este „bine lovit in aorta” pare destul de OK. Este plina tara de nenorociri iar multi oameni ajung in acel stadiu adica fara lucru inecandu-si amarul si saracia in beutura, prea multi in timp ce politicienii in loc sa incurajeze companiile-firmele, le baga pe gat tot mai multe taxe pentru ai ingropa de tot. Vai steaua noastra de popor, unul mai oropsit in Europa este greu de gasit, se cearta multi pe net cu referire la Rusi ca vin peste noi iar unii se tem ca ne vor aduce saracia lor, ceea ce nu stiu ei este ca GDP-ul per nominal al Rusiei este aproape dublu fata de cel al Romaniei, asta cred ca spune multe, http://en.wikipedia.org/wiki/Russia vs http://en.wikipedia.org/wiki/Romania asta se intampla cand o tara cu potential este condusa de hoti prosti.

  3. Foarte tare e domnu!Si seamana forte bine, si timbrul vocal e foarte apropiat si unde mai pui ca are si talent actoricesc, ar merita un rol in care sa se intalneasca cu Vancica actorul cel imita pe personajul Celentano, gen sa fie un episod cum ca Celentano ar avea un frate geaman despre care nu a stiut niciodata nimica{de existenta lui}……..ce spui George?

  4. las fierbinti – citez din motopolitistul care l-a oprit pe Bobita odata in trafic (sursa: Promotor): „domnule, serialul este pentru prosti” si ii dau dreptate, e un serial care se adreseaza publicului cu o inteligenta submediocra.

  5. Subscriu la ideea lui alin , ar fi tare sa-l vedem in Las Fierbinti , si cu ocazia asta ar fi si remunerat , n-ar mai avea viata asta de om al strazii mereu matol…

  6. :)) foarte tare.Imi place ceea ce faci.Bafta in continuare si astept un filmulet cat de mic cu noul Mercedes V class care este o masina pentru 2 familii :)

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.