Probabil că nu ai auzit de amenda record dată de Consiliul Concurenței. E ceva rar să auzi așa ceva. Eu nu am mai auzit de 123 de milioane pentru fixarea prețurilor la telefoane mobile și televizoare. Am încercat să aflu mai multe și tot ce știm oficial este că vorbim despre practici folosite între 2019 – 2021. Pandemia a făcut să bubuie vânzările de produse în dauna serviciilor, iar televizoarele au redevenit foarte vandabile.
Dar cum au făcut să stoarcă maximum de profit nu doar importatorul ci și distribuitorii săi? Încă aștept un răspuns de la instituție care nu a mai dat după comunicatul de presă niciun interviu sau alte informații. Cineva a sesizat anonim Consiliul Concurenței dar tot nu știm precis cum au aranjat prețurile. Așa că am început să întreb prin piață, la vânzători, importatori și alți oameni informați. Rezultatul, deși era de așteptat, m-a surprins. Nu doar Samsung o face. Toată piața a rămas fără alte idei să ne convingă să cumpărăm decât prin șmecherie și manipulare. Îți explic mai bine în clipul video.
Dacă ai văzut clipul video și ai ponturi despre cum se manipulează prețurile la telefoane mobile cu abonamentele umflate, lasă un comentariu sau dă un email pe contact@buhnici.ro.
Va salut. As vrea un sfat pt achizitionarea unui Honor magic 6 lite. Cam cat ar trebui sa astept sa scada pretul in jurul a 1000 lei? Care ar fi strategia de cumparare? Multumesc.