VIDEO – Sony Xperia XA – Sunt impresionat, serios!

Sony_Xperia_XA_Review_Buhnici

Trebuie să recunoaștem că Sony s-a luptat multă vreme pentru supremația pe care nici acum nu a obținut-o. Cel puțin nu la vânzări. E drept, este singurul care deține un smartphone cu ecran 4K la momentul actual, un ecran aproape inutil dacă nu luăm în considerare factorul WOW, și anume: ”Am un smartphone cu ecran 4K!”

Anul acesta însă Sony face un pas înapoi și vine cu o serie de dispozitive cu performanțe medii. Cam ce are de fapt nevoie lumea. În plus, acestea păstrează design-ul reușit al seriei Z și de ce nu, vin și cu modificări bine primite.

În concluzie, acesta este Sony Xperia XA, un dispozitiv care ar trebui să fie 300 de euro fără abonament și pe care nu l-am văzut încă nici în magazine, nici la operatorii de la noi din țară.

Ultimele articole

Articole recomandate

140 Comments

 1. Buna
  Dintre aceste telefoane ASUS ZenFone 3 Max ZC520TL, xiaomi redmi( 3s. note 3, 4), Samnsung J5 2016, Lenovo A7010, sony xpiria xa- bateria ii ca slabutza.
  Care imi recomandati dintre aceste?
  Sau alte telefoane in care sa nu depaseasca bugetul de 300Euro.

  Multam!

 2. Buna ziua dl George!
  As vrea sa mii schimb telefonul,si intre Sony Xperia XA,HTC Desire 820 si Samsung Galaxy A3 ce imi recomandati?Multumesc anticipat
  O zi buna sa aveti!

 3. salut George
  Am o intrebare care ma framanta:Ce sa aleg intre Sony Xperia XA,Huawei P9 Lite,HTC Desire 820 si Galaxy A3?
  Multumesc anticipat
  Sa ai o zi buna!

 4. Acum pe amazon este 205 euro… ma gandesc sa il iau de la noi din tara,dar anul acesta o sa mai stea pe piata sau o sa dispara,,,, am vazut asta la mai multe smartphoneuri…???

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.