VIDEO – BlackBerry Priv – Primul cu Android!

BlackBerry Priv_pret_review_buhnici

Da, este primul BlackBerry ce rulează Android curat. Ba chiar și ultima versiune, Android 6.0 și e bine pentru că cea anterioară era plină de probleme și îl făcea să se miște destul de greoi. Dar, ce aduce în plus BlackBerry într-o piață unde joacă un rol atât de mic? Răspunsul este tastatura fizică.

Aceeași tastatură îndrăgită de toți fanii acestor telefoane și copiată de mulți alți pe dispozitivele lor. Meritul lor este că nimeni nu o face mai bine ca ei. Nici măcar funcția de swipe pe deasupra tastelor nu am găsit-o pe alt dispozitiv și funcționează atât în meniu, în browser cât și în galeria de imagini.

În plus, cred că este singurul telefon cu Android și cu ecran glisant la ora actuală. Așa cum era primul Android, acel HTC Dream pe care nu îl mai țin minte decât pasionații ca mine.

Din punct de vedere configurație este acolo sus, în top, chiar dacă are un procesor care se regăsește și pe LG G4. În ultima vreme nu s-a avansat atât de mult la capitolul hardware. Senzorul foto este bun, lentila este bună, însă nu excelează. Pozele sunt așa cum trebuie chiar și pe camera frontală de doar 2 Megapixeli. Sunt sincere.

Totuși, câți dintre voi l-ar cumpăra și de ce? Eu cred că sunt atașați de el doar cei care au folosit până acum un dispoitiv al producătorului, și poate nu s-au obișnuit cu tastatura virtuală de pe ecranul telefonului. Sau cei mai nostalgici, tot utilizatori înfocați de BlackBerry.

Spun asta pentru că nu e deloc ieftin.

GALERIE IMAGINI BLACKBERRY PRIV

Ultimele articole

Articole recomandate

77 Comments

  1. Salut. Tocmai astăzi am vândut s7 edge și mi am luat un blackberry priv. Prima data nu am vrut pentru ca nu știam nimic despre el. Dar videoclipul tău m a ajutat mult. Este un telefon foarte interesant și nu m a dezamăgit. Succes la ce faci, ești cel mai bun

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.