VIDEO – UMI Touch – Acesta este, acum, cel mai ieftin Android 6.0

UMI_Touch_Review_Buhnici

Da, da, știu. Am spus acum o săptămână că Orange Neva 80 este cel mai ieftin Android 6.0 testat de mine. Eh, tehnologia avansează repede, iar poșta română sau curierul ajunge mai repede. Așa a venit și UMI Touch, direct de la mama lui din China. E proaspăt, e cald pentru că a stat la încărcat vreo 5 ore și este în clipul de mai jos spre deliciul amatorilor.

Dacă cumva te gândești să comentezi că este o chinezărie, ai dreptate, chiar este. Dar la 140 de dolari mai contează atât de mult? Acum 5 ani cu 140 de dolari îți cumpărai un ”smartphone”, atenție că am pus ghilimelele cu un scop, cu care nu făceai prea multe lucruri. Dacă aveai răbdare să deschidă vreo aplicație.

Lucrurile s-au schimbat, iar UMI Touch este un concurent serios pentru telefoanele ieftine și slabe. Ca să nu le spun altfel. Nu spun că va rezista foarte bine în timp, nici că face poze excelente dar va rula fără probleme și aplicații sau jocuri de generație nouă, și nu te va pune să alergi după o priză la ora șase seara, când abia ai scăpat de la birou și vrei și tu să te vezi cu prietenii la un suc.

Ultimele articole

Articole recomandate

130 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.