VIDEO Sony Xperia Z – mov de frumos!

Pe vremea când toţi aveau Nokia în buzunar, eu umblam mândru cu un Sony Ericsson care era pe jumătatea cărămizilor de pe-atunci. Ba avea şi Solitaire pe un ecran cât ceasul cuptorului cu microunde.

Ani au trecut de-atunci. Din primul meu salariu mi-am cumpărat tot un SE, W350i. Era senzaţional. Îmi plăcea să ascult muzică şi niciun alt telefon nu era capabil să redea melodiile aşa cu voiam eu. După celebrul Walkman, reinventat cu SIM, a urmat CyberShot-ul. Prima ameninţare serioasă la adresa săpunierelor.

Până să apară smartphone-urile, Sony Ericsson făcea cele mai complete telefoane. Puţini ştiu că bunicul lui Shazam este TrackID, prezent pe toate walkman-urile.

Ce-a rămas astăzi? Nici măcar sigla. Ca fan, Xperia Z mă dezamăgeşte. Ca iubitor de smartphone-uri, e senzaţional. Personal cred că este mai arătos decât HTC One. Au luat cel mai simplu design şi l-au făcut mov.

Ar fi putut să lucreze mai mult la software, să-l personalizeze. Dar, tot răul spre bine. Se mişcă fără efort prin meniu şi tot ce-i dai să facă, execută în milisecunde. Procesor bun, grafică excelentă. Şi asta mă duce cu gândul la problemele lui. Display-ul e cu dus şi întors. Nu are cel mai bun unghi de vizionare. Am primit în teste un exemplar care avea probleme grave de display. Rămâneau pixelii blocaţi pe anumite culori. Însă, era un prototip, care diferă de versiune pe care o veţi cumpăra voi din magazine. Cel puțin așa sperăm.

Ai deja un Xperia Z? Cum ţi se pare?

A contribuit esențial Marian Andrei

Ultimele articole

Articole recomandate

117 Comments

  1. Salut tuturor! Am achizitionat din u.k un xperia z (c6603) Este full box arata si functioneaza f.bn …. Prezinta mici urme de uzura! Sunt ff.multumit de el bateria tine in jur de 2 zile.As dori sa.mi iau ceva cu display mai mare… Cine este interesat ma poate gasi la nr. 0752534404 Pret 1000 lei

  2. Pur si simplu! Imi afiseaza ca SD este scos din functiune si daca il verific pe alt telefon imi arata ca SD este defect. Am renuntat la a mai introduce in telefon SD pentru ca este producator de paguba!Scuze pentru intarziere in dialog dar am fost Plecat la Sovta si ce sa vezi, in acea statiune Digi nu are acoperire. Deci nici net. Va multumesc pentru interes!

  3. Salut George ! Ai putea sa detaliezi un pic modul „Stamina” ? ce face mai exact? Este vreo problema daca il tin activat tot timpul? Cand zic problema, ma refer la faptul ca ar putea dauna bateriei in vreun fel? Multumesc anticipat!

  4. De ce intreaba toti ce sa aleaga intre galaxy s3 si xperia z ?!?! Nici nu exiata termen te comparatie intre cele doua plus cu sunt generatii diferite, e ca si cum ai zice ce sa aleg intre iphone 4 si iphone 5s ?! Care e mai bun ?!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.