VIDEO – Sony SmartBand SWR10 – Cea mai banală brățară inteligentă

Sony_SmartBand_SWR10_buhnici

În 2015, ai de ales dintre o mulțime de gadget-uri inteligente care îți măsoară până și nivelul de testosteron. Poți da și 20.000 de dolari pe un Apple Watch din aur, însă dacă ești ca mine și te interesează doar anumite lucruri, cred că te-ai descurca și cu Sony SWR10.

Este o brățară inteligentă, cu o mulțime de senzori, Bluetooth și o autonomie foarte bună. Îi lipsește ecranul, difuzorul, microfonul, memoria internă. E practic esențialul unui gadget inteligent. Îți monitorizează mișcarea, somnul și te și atenționează printr-o vibrație atunci când ai un email, un mesaj sau un apel telefonic.

Partea interesantă o reprezintă aplicația Lifelog, care, îți monitorizează orice activitate de pe smartphone. Așa am aflat eu că stau poate prea mult pe Facebook și YouTube și am început să mai reduc din timpul petrecut cu smartphone-ul în mână. Face calcule cu ajutorul datelor de la brățară și îți spune câte calorii ai consumat și câți kilometri ai parcurs pe jos. Bine, asta poate face și telefonul. Am încredere mai mare într-o brățară care stă tot timpul la mână decât în telefon pe care îl mai lași jos din când în când. Sper.

E rezistent la apă, așa cum era și normal. Aș recomanda totuși să o dai jos atunci când speli vasele. Sunt destul de sigur că nu se înțelege cu detergentul.

Urmărește review-ul de mai jos și spune-mi ce părere ai despre acest gadget. La o primă căutare pe google am găsit-o la 219 lei. Merită cu siguranță.

Ultimele articole

Articole recomandate

51 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.