VIDEO – Allview X2 Soul Extreme – Un phablet cu specificații de invidiat

Allview_X2_Soul_Extreme_buhnici

Ne-am obișnuit ca flagship-urile, telefoanele cu specificații de top, să fie doar de la nume mari precum Samsung, HTC sau Sony. În ultima vreme însă și companiile mai puțin cunoscute ca Huawei de exemplu, să vină cu un dispozitiv performant.

Dar nu ne oprim aici. Este pentru prima dată când un brand autohton încearcă să intre cu adevărat pe acest segment, al dispozitivelor de top. Acesta se numește Allview X2 Soul Extreme și are o serie de specificații care te fac să ridici puțin din sprâncene.

Procesor cu 8 nuclee, 3 GB memorie RAM, 64 GB spațiu de stocare ce poate fi extins cu încă 128 GB, senzor de amprentă și cameră foto principală de 24 de Megapixeli. Chiar și camera frontală are 8 Megapixeli, cu mult peste ce am văzut până acum. Ți-am trezit așadar interesul?

Dacă răspunsul este pozitiv atunci află că performanțele sale nu sunt afectate de sistemul de operare. Este un Android 5.1 cu foarte mici modificări în structura sa. Mai vedem câteva modificări la nivel estetic, un launcher specific Allview, și desigur butonul de declanșare al caerei foto care reprezintă logo-ul companiei.

Pe scurt, arată bine, se comportă bine în aplicații și chiar face poze bune. Mai jos aveți și o galerie foto cu imaginile direct din telefon. Există și un mod de interpolare ce ridică artificial rezoluția la 120 de Megapixeli. Destul de mult însă diferențele nu sunt atât de mari pentru că vorbim de un artificiu software.

GALERIE IMAGINI 24 MEGAPIXELI

GALERIE IMAGINI 120 MEGAPIXELI

Ultimele articole

Articole recomandate

85 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.