VIDEO – Sigma Art 24mm (Canon) – Peisaje sau imobiliare?

Sigma_Art_24mm_Buhnici_review

Păi depinde, pe tine ce te interesează mai mult? Oricum, un obiectiv de 24mm cu distorsiuni foarte mici poate fi folosit cu succes în ambele situații. Chiar și pentru fotografii de stradă sau pentru cele cu prietenii. Unde-s mulți puterea crește!

Astăzi vorbim despre un obiectiv Sigma din seria Art, de 24mm, creat pentru aparatele Full-Frame de la Canon. Dacă ai un aparat cu senzor APS-C atunci îți spun de pe acum, nu rentează chiar atât de mult. Îl găsești chiar și în varianta cu montură pentru aparatele Nikon.

Acum, de ce ai avea nevoie de un obiectiv de 24mm? Cum am spus și mai sus, peisaje, imobiliare, fotografie de stradă, fotografii de grup, și cam orice situație în care vrei să cuprinzi cât mai mult în imaginile realizate. Spre deosebire de alte variante mai wide, cel de 24mm permite montarea de filtre circulare și are o protecție de soare detașabilă. Mai mult, este foarte solid, bine construit, cu elemente metalice și un inel de focalizare foarte lat.

Probabil te întrebi de ce ai folosi un obiectiv fix. În primul rând e mai luminos decât unul de zoom, e mai simplu de utilizat pentru că parametrii de pe cameră rămân la fel, nu mai trebuie să îi modifici în funcție de focala la care ești, și este mai clar decât oricare obiectiv de zoom. Chiar mai clar decât obiectivele de la Canon.

GALERIE FOTO SIGMA ART 24MM

Ultimele articole

Articole recomandate

28 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.