VIDEO – Huawei P8 Max – Cel mai mare smartphone pe care l-am văzut!

Huawei_P8_Max_Review_Buhnici

Sunt indecis. Nu știu cum să îl numesc. Huawei spune că este un smartphone mare. Eu aș putea să îi spun mega phablet sau chiar tabletă, chiar și în 2016 când diagonala standard este între 5 inci și 5.7 inci. Bine, mai există și iPhone SE, al cărui review îl găsiți aici, care e destinat celor cu mâini mai mici. Fetelor în special. Nu judec.

Revenind la Huawei P8 Max… are 6.8 inci. Voi în ce categorie l-ați încadra? Prin comparație, tabletele de la mine de prin casă au 7 inci. Eu iî spun tabletă cu 4G. Recunosc că îmi place, deși este prea mare și pentru mâinile mele, nu cunosc și nici nu cred că voi cunoaște pe cineva care să îl poată folosi cu o singură mână. Poate nici nu e cazul.

Ecranul, chiar dacă are doar rezoluție FullHD, se vede foarte bine. Este un model mai special de ecran care consumă ceva mai puțină energie și în testele mele a reușit să reziste lejer o zi întreagă de utilizare. L-aș folosi pentru aproape orice înafară de vorbit la telefon. E destul de greu și alunecă ușor din mână. Pentru asta s-a inventat handsfree-ul pe Bluetooth.

În rest, este un deliciu să te uiți la filme și videoclipuri iar experiența de navigare pe internet este cât se poate de bună. Ah, nu am zis nimic de jocuri. Este excelent pentru jocuri, mai ales pentru că este și mai ușor decât o tabletă la aceleași dimensiuni.

Ultimele articole

Articole recomandate

42 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.