VIDEO Samsung Galaxy NX – poze mai bune pe cel mai smart mirrorless

Fotografia este noul magnet de prietenii. E ceva special să ai aparatul foto de gât și să vânezi secvențe înghețate într-un timp în care toți aleargă după ceva. Un băiat cu DSLR-ul de gât e un rebel fără cauză. Problema este că nu toți ne pricepem la poze dar sigur ne descurcăm cu un telefon deștept.

James Dean

Așa că rebeliunea care îi cuprinde pe tinerii generației smartphone poate fi ușor atrasă către lumea specială a fotografiei. Sau poate pur și simplu vrei cel mai deștept aparat foto care să mai și facă poze foarte bune. Pregătiți-vă așadar pentru un altfel de revoluție pe rețelele sociale. Poate e o ocazie tocmai bună să vedem ridicându-se noii rebeli foto de pe flickr, tumblr, pixoto sau 500px. Sau poate aberez. Important este să cerem și să sperăm la aparate foto care să știe mai mult decât să facă poze bune. Galaxy NX este al doilea pas mare spre deșteptarea fotografiei de calitate. Cum face asta, vezi în video de mai jos.

Acum că le-am dat soldaților generației Y ceva pentru făcut poze, aș vrea să văd și războinici ai brigadei video. Vă aduc arme cu lunetă, în curând.

Ultimele articole

Articole recomandate

43 Comments

  1. Un device mai mult decat suficient pentru un pasionat de fotografie cu un buget limitat.O camera competenta dar cu un procesor mai potent decat a multor smartphonuri de pe piata.O intrebare:Cat costa?

  2. Daca vorbim de mirrorless, atunci adevarata desteptare, din punctul meu de vedere, vine din partea lui Sony A7, de altfel singurul mirrorless full-frame in prezent.

  3. Gresit in benchmark. Acolo scrie ca are 1.5 gb ram, tu ai spus ca este ca la note 2, note 2 are 2gb. Iar la densitatea pixelilor antutu arata prost. Pe note 2 arata tot 320 cand defapt are 265. 320 este pe s3, pt ca are ecranul mai mic.

  4. sincer sa fiu cred ca este cel mai urat aparat foto care l-am vazut vreodata.

    Ca si aparat foto cu android nu trebuie sa ai mari pretentii, sa faci poze si cam atat. De claritate nici nu se discuta, doar poze de facebook si cam atat.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.