Categorie: Auto

VIDEO AUDI A3 Sedan – Golf premium + portbagaj

E ceva la Audi care te face să nu placi mașina de prima dată. Mă enervează că văd aceleași faruri, stopuri și butoane de la A1 până la A8. Dacă tot faci o mașină premium, fă-mă să mă simt special de fiecare dată când învârt cheia. Dar, in spatele acestei decizii există o filosofie care are un nume complicat in germană. De ce să schimbi ceva care e deja aproape de perfecțiune și în plus mai economisesc și niște bani.

Audi A3

Audi A3 Sedan e o surpriză plăcută și oarecum logică pentru piețele emergente (unde vânzările sunt mai bune decât în țările dezvoltate, că așa zic specialiștii). Nu mulți vor un hatchback și nu toți își permit un A4. Seria 3 e din altă clasă, iar Seria 1 se vinde doar în varianta hatch și coupe. În clasa executivelor-junior avem doar CLA, care servește scopurile altei clientele. Dar experiența noastră la volan cu Audi A3 este în clipul de mai jos.

Audi A3 Sedan e bine legat, șasiul nu trădează faptul că te afli într-o mașină relativ mică. Dacă ar fi să am o sacoșă cu euro, aș merge pe un 1.4 TSI și DSG. Împreună fac consumuri bune și demaraje ok, pentru un junior premium sedan car. Tu ce părere ai despre noul Audi A3?