VIDEO Samsung Galaxy NX – poze mai bune pe cel mai smart mirrorless

Fotografia este noul magnet de prietenii. E ceva special să ai aparatul foto de gât și să vânezi secvențe înghețate într-un timp în care toți aleargă după ceva. Un băiat cu DSLR-ul de gât e un rebel fără cauză. Problema este că nu toți ne pricepem la poze dar sigur ne descurcăm cu un telefon deștept.

James Dean

Așa că rebeliunea care îi cuprinde pe tinerii generației smartphone poate fi ușor atrasă către lumea specială a fotografiei. Sau poate pur și simplu vrei cel mai deștept aparat foto care să mai și facă poze foarte bune. Pregătiți-vă așadar pentru un altfel de revoluție pe rețelele sociale. Poate e o ocazie tocmai bună să vedem ridicându-se noii rebeli foto de pe flickr, tumblr, pixoto sau 500px. Sau poate aberez. Important este să cerem și să sperăm la aparate foto care să știe mai mult decât să facă poze bune. Galaxy NX este al doilea pas mare spre deșteptarea fotografiei de calitate. Cum face asta, vezi în video de mai jos.

Acum că le-am dat soldaților generației Y ceva pentru făcut poze, aș vrea să văd și războinici ai brigadei video. Vă aduc arme cu lunetă, în curând.

Ultimele articole

Articole recomandate

43 Comments

  1. Pai tocmai, cred ca era interesant de vazut niste poze al unui utilizator normal fara prea multe cunostinte (cum sunt majoritatea). Data viitoare asteptam cateva exemple.

  2. Nu stiu daca se poate publica aici insa pretul aparatului este de 6000 RON la F64, parerea mea este ca iti poti lua Nikon D7100 la banii astia, insa nu o sa ai androidul pe el, insa iti mai raman de la D7100 pentru un Samsung S3 :))

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.