VIDEO Prestigio Roadrunner 700x – Unboxing-ul unei camere OK pentru mașină

Să fie mică, să fie HD 1080, să aibă display, să fie acvatică și să reziste la șocuri și să vină în pachet cu toate accesoriile necesare. Când caut o cameră pentru mașină aș vrea să le aibă pe toate. Nici una dintre mărcile momentului nu oferă însă totul în pachetul standard. Te trezești că mai trebuie să iei un pachet de ventuză, prindere pe ghidon, alimentator de mașină sau ecran pe spate. Așa am ajuns să mă uit mai cu atenție la un Prestigio. Habar nu aveam că fac și astfel de camere. Specificațiile arată trăznet și nu mică mi-a fost surpriza să văd că și filmează bine.

Și două moste de filmare din mașină. Una pe zi și alta pe noapte.

Specificații tehnice aici.

Urmează un test și în condiții de utilizare normală pe mașina mea. După ce terminăm testele cu ea, camera se dă unui cititor prin concurs. Stai cu ochii pe blog și pagina de facebook pentru detalii.

Ultimele articole

Articole recomandate

66 Comments

  1. I-mi place cum ai prezentat produsul.Este primul review de acest fel pe care-l vad,nu ca n-ar mai fi.Am gasit o posibila imbunatatire care s-ar putea aduce acestei camere,si anume un filtru de polarizare pentru a anula din filmare reflexiile de la parbriz.In rest mi se pare OK.
    P.S.Nu arunca tiplele.Eu le pastrez cat tine si garantia(asta in cazul ca o sa gastig eu).

  2. Ce jigniri poti aduce in prezentarea unei camere ???,eu mi am spus parerea despre unele produse Prestigio si despre durata de viata a ,acestei camere ! Sti bine la ce ma refer ..si cum era comentariu meu.In fine…mi ai raspuns la intrebari fara sa iti dai seama ..atunci cand ai sters ce am postat eu.O zi buna !!!

  3. Salut tuturor si felicitari George pentru review. Am camera de o saptamana si va pot spune ca e o jucarie ok. Noaptea filmeaza sub medie in oras iar in afara localitatilor pe drum neiluminat e un dezastru. Daca doriti ceva strict pentru masina cautati in alta parte. Ma multumesc cu faptul ca are foarte multe accesorii si cel mai mult apreciez carcasa subacvativa. Daca gaseam un filmulet pe un drum ne iluminat nu o cumparam. Ar mai fi de remarcat meniul care este sarac in setari (nu pot alege daca inregistrez cu sunet sau fara, nu pot opri display-ul in timpul inregistrarii, nu are un mod de noapte sau low light)

  4. Hei George, Poti sa faci un review pentru prestigio 5000 duo. Il detin si pot sa spun ca la banii dati pe el e mai mult decat grozav? (inlocuindu-mi Galaxy Fit-ul cu el)

  5. poate filma un clip fara intreruperi cat toata menoria cardului? sau il imparte in mai multe segmente de 5 -10-15-30 de min in functie de setarile care le are pt lungimea clipurilor?.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.