VIDEO Cum ne alegem frigiderul?

Meșterul meu preferat se întoarce. De data aceasta l-am rugat pe Dan Stancu, șeful celui mai mare service de electrocasnice din România, să îmi spună cum aș putea să potrivesc în bucătărie o combină frigorifică mai mare cu o sută de litri în același loc unde stătea înainte una de 300l. Și am aflat că se poate. După care a început discuția despre cum să fie. Cu perete rece, no frost sau full no frost? Și apoi de ce îmi trebuie mai multe uși și sertare? Să înceapă așadar lecția de frigidere:

Hai să aruncăm acum și o privire în viitor. Eu cred că putem visa în interiorul vieților noastre la soluții de refrigerare și mai spectaculoase. Cum ar fi ca frigiderul să fie ca un cameleon care să se asorteze automat cu mobila? Să fie ca o oglindă când vrem sau televizor la nevoie? Să facă analize automate care să ne spună cât de sănătoasă e mâncarea din interior, când expiră sau cum să o combinăm pentru un meniu gustos și sănătos? Sau poate să îl programăm să ceară singur, automat reumplerea de la un furnizor. Să știe că vrem mereu un stoc de minim 6 beri, un juice, iaurt și fructe.

Dar să revenim în prezent. Care sunt așteptările tale realiste de la o combină frigorifică?

Ultimele articole

Articole recomandate

35 Comments

    • Testând multe produse de-a lungul timpului am observat că toate au anumite probleme. Tot ce pot să îți spun este să nu judeci brand-ul după un singur produs. E valabil pentru orice brand. O experiență negativă, mai ales una personală, cântărește mai greu în ochii cumpărătorului, e drept. De obicei dacă produsul merge bine, nu intră aproape nimeni pe blog-uri și forum-uri să spună că e bun.

  1. Personal daca nu ma pricep, ma orientez in primul rand dupa pret, nu stiu daca e bine asa, insa pana acum am avut noroc cu produsele pe care le-am cumparat. Am un frigider Electrolux, care intradevar nu are toate tehnologiile astea, a fost destul de ieftin, insa in 4 ani nu am avut nici o problema cu el.

    Interesant ce zice domnul din video legat de izolatia care se foloseste la modelele noi, intradevar peretii sunt mult mai subtiri fata de frigiderele de acum 10 ani.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.