VIDEO – Orange Neva 80 – Cel mai ieftin Android 6.0

Orange_Neva_80_Review_Buhnici

Întotdeauna am recomantat să îți cumperi un smartphone cu cea mai nouă versiunea de Android. Cel puțin de două generații încoace, update-ul la sistemul de operare contează probabil mai mult decât anumite aspecte de performanță hardware. Mai pe scurt, update-ul de la Android 5 la 6, pe același telefon, îl face să se miște mult mai repede. Bateria ține mai mult, și aproape că nu se mai blochează. Am testat acest aspect pe telefoanele de top cât și pe câteva modele mai slabe. Toate sunt mai rapide după update. 

Orange Neva este cred că primul smartphone de la un operator, care vine cu noul sistem de operare. La prima vedere pare un iPhone 6, cel puțin după capacul din spate. La interior se află un ZTE. Ce te interesează însă pe tine este cum se comportă. Din experiența mea, foarte bine chiar.

Fără întârzieri, fără prea multe aplicații ”bonus” de la operator, un ecran de bună calitate cu rezoluție ridicată, o baterie suficient de mare și bine optimizată pentru a rezista o zi întreagă de lucru, și multe altele. În plus, este chiar ieftin. La 200 de Euro nu mai știu alt telefon atât de bine echilibrat și care nu vine doar cu ”promisiunea unui update la Android 6.0”.

Tu ce părere ai? Cât de mult contează brand-ul în alegerea unui telefon cu un preț scăzut? Aștept comentariul tău mai jos.

GALERIE FOTO ORANGE NEVA 80

Ultimele articole

Articole recomandate

68 Comments

  1. Pe viitor poate vei face un review lui Moto g 3rd gen,este un telefon pana in 900 ron care ruleaza android 5.1 stock(cred ca a primit si update la android 6) si cu alte specificati decente.

  2. Eu cand l-am vazut in magazin nu mi s-a parut ca ar fi de aluminiu. Era si foarte incins de la incarcare, nush de ce.
    Ok ca ergonomie, de vazut cat tine bateria, SD 617 e eficient dar e acumulatorul e la limita de mic.

  3. Imi poti recomanda cel mai bun telefon pana in 1100 de lei? Ma intereseaza in mod special durata de viata a bateriei( sa duca o zi la utilizare intensa),camera si apoi performantele( sa ruleze lin , fara lag). Multumesc anticipat!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.