Categorie: GADGET

VIDEO – Am spart ecranului unui Huawei P9 – Vrei și tu unul?

HuaweiP9_Ecran_buhnici

Și l-au reparat în mai puțin de o oră. Gratuit. Vorbesc serios. Am și filmat toată experiența. Așadar, cum spargi ecranul unui telefon? Îți spun eu, ai nevoie de mult curaj și o suprafață cât mai dură. Eventual ciment pentru că la mine în studio m-am chinuit puțin cu folie de plastic și parchet.

Ar fi trebuit să încep cu mesajul: Nu încercați asta acasă! Doar Huawei P9 beneficiază de condiții speciale și doar pentru o perioadă limitată de timp. Mai exact, trei luni de la data achiziției.

Ca să beneficiezi de Garanția VIP Huawei odată ce ai configurat contul de Gmail, trebuie doar să accesezi aplicația HiCare care este deja preinstalată pe telefonul și să completezi datele necesare. Gata, atât! Acum ai 3 ani garanție de produs, 3 luni de înlocuire gratuită a ecranului, chiar dacă ești la fel de neatent ca un copil de doi ani, și de înlocuire gratuită a produsului pentru orice defect hardware.

Vreau să îmi spui un lucru, care este cel mai ciudat mod în care ți-ai spart ecranul telefonului. Nu acum, în trecut, te rog. Vreau să știu cea mai interesantă pățanie a ta și te voi premia cu un Huawei P9. Nu, nu e cel pe care m-am înverșunat eu să îl dau de pământ ci unul nou nouț care beneficiază de aceeași garanție VIP menționată mai sus.

Lasă-mi așadar un comentariu aici, pe blog, până pe 25 mai. Atunci voi face lista cu toți participanții și tragerea la sorți. Nu te speria dacă comentariul tău nu apare pe site, și nu îl scrie de mai multe ori. Acestea sunt moderate manual.

Gata! Avem un căștigător. Lorinczi Thomas este numele lui. Felicitări tuturor celor care a-ți comentat aici. Extragerea este mai jos.

Bună dimineața,

Ieri am primit telefonul, si dupa cateva ore intregi de butonat, sunt foarte multumit de el.

Ambalajul si finisajele telefonului sunt foarte calitative, in ciuda faptului ca are carcasa din aluminiu, telefonul nu aluneca din mana.
Camerele foto sunt ok, fac poze bune seara in casa.
Senzorul de amprenta functioneaza foarte bine
Software-ul e un pic cam prea ios-style, insa este foarte fluid.
Mufa de incarcare usb-c este foarte utila si usora de folosit.
Convorbirile se aud fara probleme. Durata bateriei e buna. Display-ul este clar si luminos. Telefonul merge foarte bine.
Folosind de mult timp un s3 mini, acest P9 este un mega salt la aproape orice capitol.

Per total, este un telefon grozav!

Va multumesc foarte mult!
Cu stima,
Lorinczi Thomas

DSC_0367