VIDEO – Orange Neva 80 – Cel mai ieftin Android 6.0

Orange_Neva_80_Review_Buhnici

Întotdeauna am recomantat să îți cumperi un smartphone cu cea mai nouă versiunea de Android. Cel puțin de două generații încoace, update-ul la sistemul de operare contează probabil mai mult decât anumite aspecte de performanță hardware. Mai pe scurt, update-ul de la Android 5 la 6, pe același telefon, îl face să se miște mult mai repede. Bateria ține mai mult, și aproape că nu se mai blochează. Am testat acest aspect pe telefoanele de top cât și pe câteva modele mai slabe. Toate sunt mai rapide după update. 

Orange Neva este cred că primul smartphone de la un operator, care vine cu noul sistem de operare. La prima vedere pare un iPhone 6, cel puțin după capacul din spate. La interior se află un ZTE. Ce te interesează însă pe tine este cum se comportă. Din experiența mea, foarte bine chiar.

Fără întârzieri, fără prea multe aplicații ”bonus” de la operator, un ecran de bună calitate cu rezoluție ridicată, o baterie suficient de mare și bine optimizată pentru a rezista o zi întreagă de lucru, și multe altele. În plus, este chiar ieftin. La 200 de Euro nu mai știu alt telefon atât de bine echilibrat și care nu vine doar cu ”promisiunea unui update la Android 6.0”.

Tu ce părere ai? Cât de mult contează brand-ul în alegerea unui telefon cu un preț scăzut? Aștept comentariul tău mai jos.

GALERIE FOTO ORANGE NEVA 80

Ultimele articole

Articole recomandate

68 Comments

  1. L-am luat si eu la fidelizare de la Orange, vine decodat… Mi se pare un telefon OK, eu sunt totusi un pic dezamagit de camera..Nu stiu cum ai reusit sa obtii poze asa bune, is facute cu softul de camera stock? La mine ies un pic sterse … stabilizarea e cam slabuta.. Anyway..per total sunt multumit.. astept root…

  2. Am fost posesorul unui Neva 80. Stiind ca e de fapt un ZTE si avand deja retineri ( Orange Rono a fost tot un ZTE si mi-a mancat zilele), am zis sa-l incerc totusi. Aparatul e bun, dar are doua mari neajunsuri: bateria slaba, se descarca extrem de repede. Daca dimineata era 100%, ca sa tina pana seara, trebuia sa tsetez ecranul sub 50% luminozitate si sa accesez wifi sau trafic de date doar sporadic. Pierdea cam 7-8% din baterie pe ora. Doar stand pe birou. Al doilea defect – ecranul. L-am scapat din mana de la 30 cm, pe pietris. A cazut pe colt si i s-a fisurat ecranul . Usor, nu dezastruos. Displayul nu s-a stins, jumătate din touch reactiona la comenzi. Dupa o aventura de cateva saptamani ( desi era lansat de luni de zile, cei de la service imi spuneau ca nu au piese sa il repare) l-au primit. Ieri m-au sunat de la Bucuresti sa-mi spuna ca e ireparabil deoarece a fost afectata si placa de baza! De la o cazatura usoara, telefonul fiind si in husa.
    Nu mai vorbesc de lipsa de accesorii, e deja brand Orange…

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.