VIDEO Omate TrueSmart – review cu un ceas deștept Android

Vrei un ceas deștept sau un smartphone Android complet? Dacă le vrei pe ambele, modelele de marcă nu îți oferă așa ceva… încă. Nici măcar Samsung Galaxy Gear S nu este un Android full chiar dacă are SIM. Dar dacă mai cauți un pic…

Așa dai de Omate TrueSmart. Un ceas cam mare și gros la prima vedere cu un design banal dar spectaculos sub capacul cu șuruburi. Este primul ceas care integrează un telefon smart Android 4.2 cu tot tacâmul. Adică tot. 3G, WiFi, Bluetooth, GPS, cameră de 5 Mpx și filmare 720p. Te-am făcut curios? Ai aici review-ul meu.

LE: Proprietarul ceasului îl vinde cu 250E. Lasă un comentariu dacă ești interesat.

Ultimele articole

Articolul precedent
Articolul următor

Articole recomandate

27 Comments

  1. Ma si vad vorbind la ceas. Cu ceasul la ureche. Imagine de extraterestru. Ramane ca piata, in cazul in care acest produs va ajunge in piata pentru comercializare, sa demonstreze daca este un produs util. Viitorul le apartine dar parca nu chiar atat de curand.

  2. Salut George ! Am 15 ani si as vrea sa te intreb niste lucruri legate de gadget : Ce smartphone sa-mi aleg dintre Iphone 6 , Xperia Z3, Samsung Galaxy S5 si HTC One M8 ? Adica, as vrea sa fie si performant , sa arate si bine , cu un sistem de operare ok , ce mi-ai recomanda ? Nu conteaza pretul . Multumesc .

  3. Hei Buhnici, vreau neaparat un review cu noul device al celor de la BlackBerry, este vorba despre BlackBerry Passport, care este cel mai spectaculos, puternic si asteptat smartphone al anului 2014.

  4. Domnule George Buhnici va rog daca se poate sa faceti un review lui allview a4 you tind cont ca este unul dintre cele mai ieftine telefoane din romania

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.