VIDEO – Ninebot Mini Pro – Robot de transport personal

Ninebot_Mini_pro_segway_review_buhnici

Cred că e este cea mai corectă denumire. Nu se cheamă hoverboard, cel puțin din punct de vedere tehnic, și nici nu este o jucărie cu care te plimbi doar prin birou. Autonomia de 30 de kilometri spune tot. Poți să faci naveta cu el dintr-o parte în alta a Bucureștiului și să îți mai rămână și puțină baterie ca să îl arăți colegilor și să îi înveți cum să meargă cu el. Chiar nu e complicat deloc. Am oprit doi tineri pe stradă și mi-a luat 30 de secunde doar ca să îi conving să se urce pe el.

Ai nevoie de ceva timp ca să devii expert. Primul kilometru e pentru acomodare și nu ai la dispoziție puterea maximă a lui. Îți limitează viteza de deplasare. Trece ușor peste micile denivelări de pe trotuar unde îți recomand să mergi cu el. Da, are roți umflate cu aer însă pentru siguranța ta nu te plimba pe stradă. Trotuarul e cel mai bun prieten al tău, dacă înțelegi că nu trebuie să calci pietonii. E foarte silențios și nu te vor auzi când te apropii. 

La momentul la care l-am testat eu avea un preț de 4500 de lei însă recent, a ajuns chiar la 3600 de lei și este o investiție deja mult mai atractivă. La fel de mult cât un smartphone de top. Sfatul meu: testează-l înainte să îl cumperi, poți face asta la ei în showroom. Apoi gândește-te dacă ești dispus să îl folosești ca un dispozitiv de transport sau va fi doar o jucărie de care te plictisești în câteva zile. Spre deosebire de un smartphone de top, nu îl vei putea căra cu tine în buzunar până te obișnuiești cu el.

Review-ul complet este mai jos. Enjoy!

Ultimele articole

Articole recomandate

71 Comments

  1. Salut, George ..!
    Cum se descurcă pe timp de ploaie și ce pantă cu 90 kg greutate poate urca? Viteza se menține la urcare în pantă, dacă poate, sau se diminuează? Dacă se dezumflă una din roți, mai funcționează cât de cât sau intră în avarie datorită vreunui senzor rebel? Mersi!

    • E ok pe ploaie, nu recomand torențială. Cât timp nu scufunzi podeaua în apă e în regulă. Panta de maxim 15 grade, se diminuează viteza, depinde acum cât de repede mergeai înainte :). Nu știu dacă sunt senzori la roți, e bine să le verific odată pe lună, și când se schimbă sezoanele.

  2. @ George Buhnici

    Te intrebai de ce apk-ul e de la Xiaomi. Ei sunt principalii investitori din spatele Ninebot, care la randul lor au achizitionat Segway. In uma „jv-ului” a rezultat Xiaomi Ninebot Mini care e aprox 315$.

  3. Scz.abia acum am vazut postarea .Aveam o intrebare,daca rotile se umfla inseamna ca se pot si sparge ce faci in acea situatie.Multumesc anticipat pentru raspuns

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.