Categorie: General

VIDEO – iHunt Freedom – Vânează libertatea?

iHunt_Freedom_Smartphone_ieftin_review_video_photo_buhnici

Dacă așa spune eu nu îl pot contrazice. Există și un sâmbure de adevăr în numele acestui smartphone, și sper că referința mea este corectă. De ce să alergi după telefoane de 4000 de lei când poți să îți iei unul de 400 de lei, chiar o idee mai ieftin, și să fii liber! De credite, de datorii, poate chiar și de abonament.

Merge Facebook pe el, Candy Crush, poți să dai telefoane și să trimiți SMS-uri. Apropo, sper că nu mai trimiți SMS-uri, ai cel puțin 10 aplicații de mesagerie online la prima căutare în magazinul de aplicații. Și sunt gratis.

Sigur, nu o să poți rula Asphalt 15 (nici nu știu câte mai sunt) și nu pot compara camera foto cu cea a unui DSLR așa cum face Samsung, Microsoft și Apple, dar e 375 de lei. Ai nevoie de mai mult?

Poți pune în el două SIM-uri, și încă un card microSD de 32 GB, carcasă de protecție are în pachet, folie pe ecran: check!

În concluzie, iHunt Freedom este probabil cel mai ieftin smartphone pe care l-am testat anul acesta și mai vine și cu garanție și factură, nu ca altele, UMI de exemplu, pe care le-am luat din China. Review-ul video complet, mai jos.