VIDEO – Meze 99 Classics – Căști Premium Made in Romania

Meze_99_Classics

Am dezvăluit totul din titlu, Meze 99 Classics sunt niște căști premium, create în România. Și sunt frumoase foc. Îmi plac enorm de când am pus mâna pe ele. Sunt pur și simplu gândite și construite pentru a rezista în timp. Iar dacă nu rezistă și le-ai lovit mai tare, îți poți comanda piesele defecte și le poți repara. Nu există urmă de plastic pe ele, nu că asta ar fi tocmai un lucru rău.

Cupele sunt din lemn de nuc, arcul din oțel iar toate elementele sunt prinse în șuruburi. Singurele elemente care conțin polyester sunt pernuțele pentru urechi și suportul de cap, și asta pentru că pielea naturală transpiră pe urechi și se deteriorează apoi foarte repede. S-a folosit lemn pentru că absoarbe foarte bine vibrațiile iar în timp capătă o uzură elegantă, o patină frumoasă.

Sunt puțin subiectiv atunci când vine vorba de design, iar în ceea ce privește aceste căști am și de ce. Atunci când vine vorba de calitatea sunetului pot fi doar obiectiv. Se aud excelent în gama lor de preț. Sunt create pentru muzică clasică, rock, melodii de suflet am putea spune.

Sigur, poți asculta la ele orice preferi, însă genurile de muzică electronice, care de altfel sunt și preferatele mele, nu reprezintă idealul pentru aceste căști. Răspunsul în frecvență este destul de liniar și nu vor oferi atât de mult bass pe cât ți-ai dori. Nu le-aș chinui de asemenea pentru gaming, mai ales că microfonul este pe fir și nu este direcțional.

E ca la mașini. Ai nevoie de un jeep ca să urci pe munte și de o mașină mai mică și mai economică pentru oraș.

Te invit să vizionezi review-ul complet mai jos, și să lași un comentariu cu părerea ta despre ele.

Ultimele articole

Articole recomandate

41 Comments

 1. Nu induceti lumea în eroare, acele cabluri de casti NU SUNT CABLURI BALANSATE! ( cablul balansat este cu totul altceva ).

  Cât despre căşti, abia aştept să le ascult şi pot să spun că arată fantastic…

 2. Salut, te urmaresc de ceva vreme si vreau sa iti aduc la cunostinta ca faci review-uri de calitate si oamenii chiar se pot baza pe experienta ce o ai in spate. Un singur lucru numi prea place si acela e INTRO-ul ai putea sa-l schimbi sa-l faci putin mai modern e cam old fashion..

 3. Salut George ce ai alege intre un blackberry passport și priv?sunt fan blackberry dar nu prea îmi place ideea blackberry cu android!!ce zici de cele doua telefoane???

 4. George , ai outea face un review la castile Marvo HGb 8907, Casti de gaming pana in 100 de lei.am vazut oameni in comentarii care intrebau de niate casti bune de gaming la aceat pret.Eu le am de aproximativ 3 luni si sunt foare multumit , mai ales de microfon , care este foarte discret.

 5. Am descoperit recent castile Meze 99, entuziasm la inceput pentru un produs romanesc, am avut o oarecare dezamagire cand am descoperit ca sunt concepute in Romania si fabricate in China ( titlul corect ar fi fost „designed in Romania, made in China” )
  Ati spus ca nu sunt niste casti potrivite pentru muzica electronica si au un raspuns liniar, fara bass; sunt contrariat pentru ca pe toate site-urile de specialitate sunt prezentate ca avand un bass mai accentuat, bine conturat in zona 250 Hz.
  Doar un exemplu :
  The sound of the Meze’s goes into the “fun” tuned realm, with a major element of doing so being its slightly boosted bass; it has a very punchy sound signature with a lot of oomph to it that goes immensely well with electronic music genres etc>>>

  Ascult muzica trance/progressive si caut niste casti cu un profil adecvat- ma orientasem spre V-Moda M100 insa am vazut castile Meze, o surpriza placuta, insa comentariul dvs m-a cam pus pe ganduri.
  Ce sistem/DAC ati folosit la auditie ? Incerc sa gasesc o explicatie

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.