Categorie: GADGET

VIDEO – Meze 99 Classics – Căști Premium Made in Romania

Meze_99_Classics

Am dezvăluit totul din titlu, Meze 99 Classics sunt niște căști premium, create în România. Și sunt frumoase foc. Îmi plac enorm de când am pus mâna pe ele. Sunt pur și simplu gândite și construite pentru a rezista în timp. Iar dacă nu rezistă și le-ai lovit mai tare, îți poți comanda piesele defecte și le poți repara. Nu există urmă de plastic pe ele, nu că asta ar fi tocmai un lucru rău.

Cupele sunt din lemn de nuc, arcul din oțel iar toate elementele sunt prinse în șuruburi. Singurele elemente care conțin polyester sunt pernuțele pentru urechi și suportul de cap, și asta pentru că pielea naturală transpiră pe urechi și se deteriorează apoi foarte repede. S-a folosit lemn pentru că absoarbe foarte bine vibrațiile iar în timp capătă o uzură elegantă, o patină frumoasă.

Sunt puțin subiectiv atunci când vine vorba de design, iar în ceea ce privește aceste căști am și de ce. Atunci când vine vorba de calitatea sunetului pot fi doar obiectiv. Se aud excelent în gama lor de preț. Sunt create pentru muzică clasică, rock, melodii de suflet am putea spune.

Sigur, poți asculta la ele orice preferi, însă genurile de muzică electronice, care de altfel sunt și preferatele mele, nu reprezintă idealul pentru aceste căști. Răspunsul în frecvență este destul de liniar și nu vor oferi atât de mult bass pe cât ți-ai dori. Nu le-aș chinui de asemenea pentru gaming, mai ales că microfonul este pe fir și nu este direcțional.

E ca la mașini. Ai nevoie de un jeep ca să urci pe munte și de o mașină mai mică și mai economică pentru oraș.

Te invit să vizionezi review-ul complet mai jos, și să lași un comentariu cu părerea ta despre ele.