​Câștigă un schimb de ulei gratuit de la TOTAL și alte sute de premii (P)

300x250

Când vine vorba de uleiuri pe mine mă interesează câteva lucruri. Noile specificații cer un nivel scăzut de cenușă și alte substanțe sub denumirea de LOW SAPS. E important mai ales dacă ai un motor diesel cu filtru de particule. Primesc constant mesaje de la oameni care ajung cu mașini noi, mai ales Euro6 în service pentru regenerare forțată a filtrului chiar din primele mii de kilometri. Noile uleiuri iau în considerare ultimele norme de poluare dar și condițiile de utilizare care au transformat motorul diesel dintr-unul de navetă într-unul de trafic urban. Deasemenea și motoarele pe benzină sunt mai nou tot mai mici și cu turbină. Și aici uleiurile trebuie adaptate corect. Mai mult, manualul automobilului specifică de multe ori și uleiuri diferite în funcție de clima din zona unde mașina va circula. La noi îndură și ierni grele dar și veri toride iar cei de la TOTAL spun că au rețeta corectă.

Uleiuri livrate pentru Formula 1, Moto GP, Rally, Road racing, Touring,Rally cross Paris Dakar și karting sunt o carte de vizită importantă pentru un producător de uleiuri. Pentru mine este însă important și că facem uleiuri de acest nivel aici, în România, mai exact la Cristian, județul Brașov. TOTAL a preluat și transformat fabrica Lubrifin de la Brașov într-una ultramodernă. Adică facem și aici produse de înaltă performanță iar uleiurile de acolo pleacă spre 15 țări din regiune.

​Bun. Despre concurs acum.

​Câștigi și cu și fără ulei cumpărat.

1. Concursul clasic. Câștigi noul Nissan Qashqai sau una dintre cele 3 mini tablete: cauta in magazine bidoanele Total Quartz participante la promotie (cu sticker promotional), cumpara sortimentul cu specificatiile recomandate pentru masina ta si valideaza codul de pe bonul de casa pe site sau prin SMS la 1702

​2. ​Concursul are și o componentă online care nu este condiționată de cumpărarea unui produs: poți câștiga unul dintre cele 200 de bidoane Total Quartz – tot ce ai de făcut este să completezi un chestionar online (de aici: http://www.totalquartz.ro/#quartz-quiz) și participi automat extragerile săptămânale de pe durata promoției.

Am căutat pe forumuri păreri despre modalitatea de achiziționare a uleiului și aș vrea să auzim opinii și de la oameni din comunitate. ​Voi cum vă cumpărați uleiul? Mergeți cu bidoanele la service ori îl lăsați pe mecanic să vă pună ce știe el mai bine?

Ultimele articole

Articole recomandate

6 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.