VIDEO – Samsung Galaxy Tab S2 8.0 – Android la puterea 4:3

Samsung_Galaxy_Tab_S_2_8

Sunt multe tablete ieftine pe piață, mai ales cu Android. Chiar și așa iPad-ul se vinde totuși foarte bine, deși este sensibil mai scumpă. Unul dintre motive este și formatul ecranului. 4:3 este mult mai bine orientat către citit cărți, reviste online sau pagini web. Știu, te vei uita și la filme pe ea, însă mai puțin.

Segmentul premium al tabletelor cu Android, mai ales cele de 7-8 inci este încă un subiect delicat, asta și pentru că mulți preferă un smartphone cu ecran mare, iar așa nu mai trebuie să care o tabletă cu ei. Așa fac și eu de ceva vreme. 5.5 inci sunt suficienți pentru aproape orice activitate, chiar și pentru jocuri.

Cât despre Samsung Galaxy Tab S2 8.0 am putea spune că este ceva mai bună decât modelul de anul trecut. Reprezintă un update din punct de vedere aspect, ecranul este din nou printre cele mai bune, însă are și un minus. Bateria este cu 20% mai mică. În condițiile în care este și puțin mai rapidă se consumă așadar și mai repede. Odată la 2-3 zile va trebui să o încarci, asta dacă nu o folosești intensiv pentru vizionare de filme și gaming. Atunci va avea același regim de încărcare ca și telefonul tău.

În rest nu am ce să îi reproșez. Nici măcare prețul. La 2000 de lei poți achiziționa varianta cu 32 GB memorie internă, îi poți lua un card microSD de până la 128 GB și beneficiezi de cea mai rapidă conectivitate. Chiar și de 4G LTE pentru vreo 100 de euro în plus.

Urmărește review-ul de mai jos și spune-mi, cum ți se pare această tabletă? Ai prefera și tu un smartphone cu diagonală mare care să îi ia locul? Sigur, exisă și un model de 9.7 inci, dar acolo parcă e altă discuție.

Ultimele articole

Articole recomandate

25 Comments

  1. Buna, detin aceasta tableta de aprox. o saptamana, deocamdata am doar cuvinte de lauda pentru ea… am o intrebare: azi am incarcat-o din greseala cu incarcatorul Adaptive Fast Charging de la Samsung Galaxy A5 (2016), oare e vreo problema?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.