Categorie: Auto

VIDEO Lexus GS450h – Electro freakin’ cool!

Lexus GS este cel mai scump Hyundai pe care l-am testat vreodată. Dar dincolo de aspectul bombastic, care nu mai e de mult pur japonez ci un amestec oriental ciudat, se ascunde o maşină incredibilă: cel mai ieftin S-Klasse. Nu o să vorbesc despre motorizare, pentru că propulsorul ăla de Renault e o insultă adusă siglei “F”, ci despre gadgeturi. La bord ai atâtea jucării încât poţi să faci fericite trei grădiniţe.

Tot ce nu s-a inventat încă în lume există deja pe GS. Şi s-ar putea ca tu să nu trăieşti suficient de mult încât să apuci să testezi totul. Apropo, dacă vedeţi în magazine o tabletă de 13 inch, să ştiţi că Lexus e pionierul. Dar, ce înseamnă atâtea electronice? Cancer? Sau că maşină nu e foarte fiabilă. Sper ca timpul să mă contrazică.

Aş cumpăra Lexus GS? Da şi nu. E o maşină a naibii de bună şi interesantă, rafinată şi poate să lupte fără probleme cu titanul bavarez, thuringerul din Stuttgart şi ţravestitul din Ingolstadt. Şi s-ar putea ca din cele trei, GS-ul să fie “the smart-choice”. Problema e că se devaloriza mai repede decât a coborât Baumgartner din spaţiu.

BONUS – un clip despre sistemele electronice de la bord, demne de câte o continuare pentru filmele “I, Robot” combinat cu ”Minority Report”.

Dă un like dacă ți-a plăcut și un comentariu dacă ai ceva de spus. Ce impresie îți face GS450h?