Categorie: GADGET

VIDEO Philips Seria 8000 – Imperfect dar senzațional!

Tehnologia este perfectă atunci când nu trebuie să faci nimic ca să te bucuri de ea. Eu visez la casa în care termostatul, televizorul și mașina vorbesc între ele ca să știe când ajung acasă, să pornească din vreme climatizarea și să îmi pregătească de vizionare seria 5 din Fringe. Deocamdată casa-smart este doar obiectul unor expoziții SF neconvingătoare. Toate cele de mai sus există dar nu merg așa cum trebuie. Nici Philips Seria 8000 nu este acolo dar se apropie. Poate cel mai mult dintre toate televizoarele pe care le-am testat anul acesta.

După ce l-am testat de la cap la coadă mi-am dat seama că, ce mă fascinează la el este cel mai simplu lucru pe care trebuie să îl faci. Să apeși butonul ON. Orice vrei să vezi la TV de la clipuri video, la sport sau filme se vede excelent însă experiența devine WOW mai ales seara când stingi lumina din cameră. Lumina de contur, Ambilight Spectra XL, este singurul motiv corect pentru care s-au inventat ledurile colorate.

Când pe piață jocurile sunt făcute de aceleași trei nume de prea mulți ani nu strică să arunci o privire la cei care trag tare să vină din urmă. Philips e fostul campion care vrea se luptă din răsputeri cu blazajul și uitarea fanilor. Vrea să revină în ring și să arate că încă mai știe mișcările și loviturile care fac publicul să spună WOW. Pentru mine, noul Seria 8000 este challenger-ul la care trebuie să te uiți cu atenție pentru viitor.

Specificații tehnice complete și poze aici.

Cum alegi dimensiunea corectă a televizorului pentru camera ta, aici.

Preț actualizat cu reducere Televizor LED 3D Philips, 140 cm, Full HD, 55PFL8007K/12