VIDEO Philips Seria 8000 – Imperfect dar senzațional!

Tehnologia este perfectă atunci când nu trebuie să faci nimic ca să te bucuri de ea. Eu visez la casa în care termostatul, televizorul și mașina vorbesc între ele ca să știe când ajung acasă, să pornească din vreme climatizarea și să îmi pregătească de vizionare seria 5 din Fringe. Deocamdată casa-smart este doar obiectul unor expoziții SF neconvingătoare. Toate cele de mai sus există dar nu merg așa cum trebuie. Nici Philips Seria 8000 nu este acolo dar se apropie. Poate cel mai mult dintre toate televizoarele pe care le-am testat anul acesta.

După ce l-am testat de la cap la coadă mi-am dat seama că, ce mă fascinează la el este cel mai simplu lucru pe care trebuie să îl faci. Să apeși butonul ON. Orice vrei să vezi la TV de la clipuri video, la sport sau filme se vede excelent însă experiența devine WOW mai ales seara când stingi lumina din cameră. Lumina de contur, Ambilight Spectra XL, este singurul motiv corect pentru care s-au inventat ledurile colorate.

Când pe piață jocurile sunt făcute de aceleași trei nume de prea mulți ani nu strică să arunci o privire la cei care trag tare să vină din urmă. Philips e fostul campion care vrea se luptă din răsputeri cu blazajul și uitarea fanilor. Vrea să revină în ring și să arate că încă mai știe mișcările și loviturile care fac publicul să spună WOW. Pentru mine, noul Seria 8000 este challenger-ul la care trebuie să te uiți cu atenție pentru viitor.

Specificații tehnice complete și poze aici.

Cum alegi dimensiunea corectă a televizorului pentru camera ta, aici.

Preț actualizat cu reducere Televizor LED 3D Philips, 140 cm, Full HD, 55PFL8007K/12

Ultimele articole

Articole recomandate

35 Comments

 1. Salutare
  Am si o o nelamurire care probabil te va face sa rizi: la ce foloseste ambilight-ul? Nu ii inteleg rostul?
  Eu am un amarat de sony care are o proprietate de asi regla singur luminozitatea si am anulat-o rpd… si parca mai avea ceva ambiental light care tot am anulat…. era deranjant cum se tot modifica calitatea imaginii…

 2. Pt Radu. Ambilight lumineaza peretele in laterala TVului, nu afecteaza imaginea afisata. Ambilight face ca mai mult din campul vizual sa fie luminat, nu sa te uiti la un punct luminos, doar ecranul. Te asigur, din experienta, ca nu iti obosesc ochii si nu afecteaza negativ imaginea afisata.

 3. Buna George, pe mine m-ai convins ! Mi-am luat acum doua saptamani Philips 40PFL8007K/12 de pe http://www.edigital.ro la pretul de 4.394 lei fara taxe de curier ! Cel mai mic de pe piata ! Tehnologia Ambilight este nemaipomenita ! Merita toti banii ! Preturile au scazut fata de luna decembrie 2012 ! Urmeaza sa le iau si pe celelate din seria 8000, de pe acelasi site, adica Philips 46PFL8007K/12 la 6.163,27 lei si Philips 55PFL8007K/12 la7.324,3 lei.

 4. Ce ati alege, Televizor LED 3D Samsung, 101 cm, Full HD, 40ES6100 sau Televizor LED 3D Philips, 107 cm, Full HD, 42PFL6007K/12 ?
  Philips-ul nu are media player incorporat, DTS … Samsung-ul la redare video nu are NTSC, Ambilight, …

 5. Am și eu un Philips 55pfl6008k, pot să spun că este minunat, îl am de 6 luni și nu mă satur deimaginea care mmi-o oferă am făcut schimbarea de la o plasmă LG și pot să spun că Philips – ul este net superior.

 6. PHILIPS 40 pfl 8008s/ 12 il am de 1 an și jumătate și are o imagine de excepție și precum spune George nu m a interesat Smart ul care sincer se mișca cam greu și cred ca asta este singura lui problema iar cine critica acest televizor înseamnă că nu îl are fiindcă cineva care are un asemenea televizor nu poate avea decât cuvinte la superlativ despre el sa nu mai vorbim despre ambilight care face toți banii (5400 lei am dat în decembrie 2013) lucru care m a făcut sa nu mai cumpăr alt televizor decât PHILIPS cu ambilight. As vrea sa te întreb George dacă este adevărat ca nu se mai fac televizoare cu panou pe 200 hz

 7. Buna, am achizitionat si eu modelul 40 pfl 8007k/12 philips acum 3 ani si acum s a stricat placa de baza care nu se mai fabrica,ma poate ajuta cineva ,inclusiv George Buhnici?

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.