VIDEO – Huawei Watch – Probabil cel mai bun Android Wear

Huawei_Watch_review_buhnici

Bine, nu și cel mai mic sau cel mai ușor. Huawei Watch este cu siguranță gândit pentru încheietura unui bărbat. Îl apreciază și femeile desigur, însă sunt mai puține cele care ar purta un ceas mare. Este foarte bine construit, din oțel inoxidabil cu o sticlă din safir ce acoperă ecranul. Aici are o bilă albă de la mine pentru că știm cu toții, micile întâlniri cu ușile sau cu alte elemente mai dure devin obișnuite când ai un ceas măricel la mână.

Dacă nu știți, Android Wear este sistemul de operare de la Google pentru smartwatch-uri și alte dispozitive purtabile. Partea bună este că arată aproape la fel pe orice smartwatch și este compatibil și cu telefoanele Apple. Adică cu iPhone.

Este ușor de configurat, ai acces la toate notificările dacă ai un telefon cu Android și la ceva mai puține pe iOS, și îmi place că se încarcă wireless. Despre Huawei Watch vorbesc. E drept, trebuie să ai grijă să nu uiți încărcătorul acasă pentru că nu se potrivește cel de la smartphone. În plus, bateria nu ține mai mult de două zile, chiar și mai puțin dacă ai multe notificări ca mine.

Cureaua se schimbă ușor, cu orice alt model vrei tu. Nu trebuie să scoți din buzunar sute de lei ca să iei una originală însă nu te arunca la cea mai ieftină. Vrei totuși să îți țină ceasul pe mână. Ar fi păcat să îl pierzi. Chiar și cureaua metalică cu care vine în pachet, poate fi modificată. De preferat la un ceasornicar.

Ultimele articole

Articole recomandate

92 Comments

  1. Bună!
    M-am trezit în anul 2019 să-mi iau Huawei watch. Crezi că se mai merită? Și pe lângă asta, se pot prelua apelurile direct pe ceas? Are microfon și difuzor?
    Mulțumesc!

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.