Categorie: GADGET

VIDEO – Samsung Galaxy S7 + S7 Edge – Ce-i frumos și mie îmi place

Samsung Galaxy S7 Buhnici (18)

V-am prezentat acum puțin timp impresiile mele despre Samsung Galaxy S7 și S7 Edge dar acum a venit momentul să ne uităm puțin mai atent la aceste două telefoane. Am aflat și câteva lucruri noi. Sunt cele mai rapide telefoane din lume.

Dacă vă spun că nu am mai văzut un scor de peste 100.000 de puncte în Antutu mă credeți? Nicidecum 126.000 de puncte. Pe lângă asta mai știu un lucru: nu ține bateria atât de mult precum se zvonește. Sper doar că este din cauza sample-ului pe care l-am avut eu. Nu mă aștept să fie mai bună din cauza bateriei mai mari. Procesorul este cu cel puțin 30% mai rapid deci compensează. Vom vedea.

Este cel mai bine finisat smartphone pe care l-am văzut până acum, mai bine lucrat, închegat și ca Galaxy S6 sau Note 5, al căror design îl împrumută în proporție de 90%. Este frumos ce mai.

Hai să vorbim totuși de elementul care ne interesează cel mai mult, și anume camera foto. Sau video. Senzorul are mai puțin pixeli și decât S5, nu vă speriați. Doar 12 Megapixeli. Aceștia sunt însă mai mari, și sunt ajutați de o tehnologie numită Dual-Pixel care îl ajută să focalizeze mult mai repede. Pixelii sunt și mai mari și așa este mult mai luminoasă. V-am spus eu acum ceva vreme că nu contează numărul ci dimensiunea pixelilor.

Exemplul clar este mai jos. O demonstrație de filmare 4K cu patru dispozitive diferite. Sigur, vorbim de S7, LG G5, iPhone 6S Plus și GoPro Hero 4. Poți observa sunt sigur, că Galaxy S7 are cea mai realistă imagine dintre toate. Frumos nu? Tu ce părere ai? O aștept aici pe blog. Mai jos, în comentarii.

Test video Galaxy S7 + LG G5 + iPhone 6S Plus + GoPro Hero 4 Black