VIDEO – Huawei P9 – Are două camere și nici una nu iese din carcasă

SAMSUNG CSC

Trebuia să o spun și pe asta pentru că mă stresa de prea multă vreme. Da, Huawei P9 are două camere foto și nici una nu iese din carcasă. Și mai are și doar 7 mm grosime pe deasupra. De ce nu se putea până acum să integrezi complet camera foto a unui smartphone în carcasă? Nu știu. E bine că a făcut-o cineva.

Așadar, acesta este Huawei P9, cel mai nou și mai puternic smartphone al producătorului ce are două camere foto cu lentile Leica. Nu știi cine e Leica? E o companie Germană ce produce camere foto, lentile și alte elemente optice încă din 1914.

Ce aduce așadar P9 în plus față de Mate 8 de exemplu? Înafară de camerele foto are un procesor ceva mai puternic. Cu șuruburile puțin mai bine strânse. Performanțele sunt similare cu ale lui Mate 8, design-ul de asemenea, însă este mult mai mic. 5.2 inci este o diagonală mult mai comodă. Îl poți ține mai bine în mână, e mai ușor, mai subțire și cu siguranță mult mai apreciat. Mai ales de către doamne.

Și aici există două variante, una cu 32 GB stocare și 3 GB RAM și una cu 64 GB stocare și 4 GB RAM. Ambele se comportă destul de bine, cel puțin la prima vedere. Cel testat mai intens de mine are doar 3 GB RAM și nu am observat întârzieri în meniu sau aplicații. Are și slot de card, așadar nu vei duce lipsă de spațiu. Cel mai ieftin card microSD de 128 GB, compatibil cu un telefon, este doar 180 Lei.

Ultimele articole

Articole recomandate

211 Comments

  1. Salut,George poți să îmi spui și mie daca pot sa îmi cumpăr un Huawei p9 in 2017,și dintre p10 lite s7 și p9 care crezi că e mai bun in speed test te rog daca mă poți ajuta și pe mine

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.