Categorie: GADGET

VIDEO – Honor 8 – Evoluţie, nu revoluţie!

huawei_honor_8_review_buhnici

Honor 8 descrie cel mai precis o vorbă pe care o plimbăm pe aici prin studio. E vremea pentru evoluţie nu revoluţie. Cel puţin în cazul telefoanelor mobile că despre ele vorbim toată ziua.

Mai precis, Huawei, că tot de ei aparține brand-ul Honor, au decis să modifice puțin aspectul lui Honor 7, să îl facă mai frumos dar și o idee mai rapid. Au mai umplat pe acolo pe unde trebuie, la cameră, pe care au luat-o de la P9, fără sigla Leica și la memoria RAM. Exact acolo unde trebuie cum spuneam. Bine, aproape.

Nu sunt mare fan al spatelui de sticlă, deși arată într-un mare fel. Pun pariu că ai putea să îl confunzi cu un Galaxy S6, S7, Note, Zenfone 3… Nu sunt singurii care adoptă trendul ”de sticlă”. Sigur îi vei pune o husă dacă vrei să îl mai ai întreg peste un an de folosire.

Acum, legat de evoluție și nu de revoluție, nu are un procesor nou ci unul mai vechi dar optimizat mai bine, cu o cantitate mai mare de memorie RAM. E acolo unde trebuie și la acest capitol.

Ca să afli mai multe urmărește review-ul video de mai jos. Sper că am atins toate punctele sensibile în comparația fizică cu P9 și cea virtuală cu Honor 7.