VIDEO – KeepVid Pro, software-ul bun e cu plată

keep_vid_pro_review_buhnici_cover

Vine un moment în viață când pur și simplu nu mai ai timp să experimentezi atunci când cauți o soluție de streaming a ecranului de pe telefon pe un monitor mai mare. Cum sunt cele din studio-ul iLikeIT.

Așa am ajuns eu la Reflector 2 pe care îl folosesc pentru iOS și la Vysor pentru telefoanele cu Android. Aveam nevoie în primul rând de un program care merge tot timpul nu când vrea el, și la fel de important, nu îmi afișează o tonă de reclame. Cum ar fi să vedeți în direct la TV pagini de torrenți sau alte lucruri mai jenante, până îmi pornește mie programul de streaming?

Așa am ajuns la o ”dragoste” mai veche pe care o foloseam pentru a copia materiale de presă de pe canalele oficiale de YouTube ale producătorilor. Mai exact, KeepVid Pro. Partea mai puțin plăcută e că la varianta gratuită nu poți să le iei cu sunet și aștepți ”la coadă” ca să downloadezi. Ca să nu mai vorbesc de reclame.

Am pus mâna la buzunarul de la spate și am achitat grăbit 19 dolari pentru un an. Apoi mi-am dat seama că e doar 29 de dolari pe viață… Ghinion, mai plătesc și la anul pentru că la pachet am primit un downloader cu prioritate, un convertor de fișiere audio și video și un recorder de ecran, mai ales pentru sistemele cu Windows. Îmi place. Îl păstrez. Și am făcut și un clip despre el ca să îți arăt cât de simplu e de folosit.

https://www.youtube.com/watch?v=EBbTD5fIfzc

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

  1. Buna George,

    Ai cateva review-uri utile si bine formulate…te felicit. Scriu acest mesaj ca si o sugestie…concluzie personala… Ar fi foarte, foarte, FOARTE utile cateva emsiuni / prezentari a unor software gen Photoshop / GIMP ( varianta gratis ). Industria noastra are nevoie de oameni creativi… De ce ar fi utile?…ehhh…Pentru a vinde un produs trebuie sa si arate bine nu doar sa fie util sau sa satisfaca nevoile clientilor…haine cu culori interesante…pantofi cu aspect placut….masini cu un design deosebit…etc… Aceste produse nu le poti face cu oameni care nu sunt pregatiti…nu au talent….nu stiu ce ineasmna grafica! Putina scoala nu ar strica… si voi…mogulii media :) ati putea forma…directiona tineri / oamenii catre acest domeniu… al creativitatii…

  2. Buna seara,

    Am incercat sa folosesc softul de mai sus dupoa o pauza de aproape doi ani. Am vazut ca nu mai functioanea si ca acum e ceva legat de itunes.Stiti mai multe ?

    Multumesc

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.