Categorie: GADGET

VIDEO – Sony Xperia X Performance – S-a terminat alfabetul

sony_xperia_x_performance_review_buhnici

S-a terminat alfabetulCred că acesta e singurul motiv pentru care Sony bagă puțin sub preș toată seria de succes a lor. Z1, Z2, Z3, Z3+ și Z5. Multe dintre ele și-au găsit loc în review-urile mele dintr-un motiv destul de simplu: sunt frumoase și puternice. Afirmația rămâne valabilă și pentru Xperia X Performance. E bun, e rapid, e frumos și e mai rezistent. 

Multă lume s-a plâns de faptul că sticla de pe spate se desface la multe Z3 și Z3+. Chiar și la modele mai noi. X Performance vine cu un spate metalic. Nu este unibody însă este aproape la fel de rezistent datorită ramei, tot din metal. Camera de 23 de Megapixeli intră complet în carcasă și are un senzor folosit de mulți alți producători nu dezamăgește, însă au renunțat se pare la filmarea 4K. Probabil pentru că senzorul se încălzea prea mult și se oprea după câteva minute. Nu o folosește mai nimeni e drept, însă pentru un device de top aș vrea să știu că este acolo.

Și-a păstrat amprenta pe butonul lateral de power, cea mai bună poziție după părerea mea, și de asemenea și rezistența la praf și submersie în apă cu certificarea IP68. Spor la bălăceală și poze subacvatice. Totuși, în apa sărată cum e cea de la mare îți recomand maxim 5 minute, iar apoi să îi faci și un duș cu apă curată.

Cel mai interesant aspect este însă ecranul, doar 5 inci. Nici măcare 5.2. E drept, e cea mai preferată diagonală în zilele noastre și probabil cea mai echilibrată pentru rezoluția FullHD. Vrei mai multe detalii? Review-ul video e mai jos. După ce îl vizionezi, apreciez orice like share sau subscribe: :)