VIDEO Drift HD Ghost S – camera de acțiune trece la profesioniști

Drift HD Ghost S (2013)

Blondă, brunetă sau roșcată? După ce ai ieșit în oraș cu fiecare începi să îți dai seama că nu prea contează culoare părului. Important este cât de bine te înțelegi cu ea. Una e inteligentă dar nu e de cursă lungă, alta e cu bun simț dar pare îmbrăcată cu hainele surorii mai mari, cealaltă vrea de la tine totul pentru doar câteva momente speciale. Nu te vei însura cu niciuna dintre cele de mai sus, dacă nu ești cumva masochist. Acum nu știu cum a venit discuția despre femei, dar noi avem o cameră numai bună de măritat în clipul video de mai jos. Unboxing, review și tot tacâmul.

Filmare de test pe pârtiile din Poiana Brașov.

Preț pentru Drift HD Ghost S aici.

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

  1. Avand in vedere ca in perioada asta pretul Drift HD Ghost S este apropiat de cel al Midland XTC 400 pe care ai recomanda-o tinand cont de faptul ca le-ai testat pe amandoua pe partie? Mentionez ca intentionez s-o folosesc 90% pentru ski (film + foto)…Sau poate SONY? Multumesc!

  2. George,daca vreau sa folosesc camera pentru a ma filma cu merg cu ATV-ul prin noroi,apa…. trebuie ca sa imi iau la acesta camera si o carcasa pentru apa?
    Mersi!

  3. Salut! Imi place ce faci pe youtube dar nu am gasit un review la ‘Samsung Galaxy SII Plus. Asa ca te rog sa faci si la ‘Samsung Galaxy SII!
    Mersi!

  4. Buna George ! Am avut ocomera Drift HD 1080p si am folosito 5 ani . Din pacate mi sa spart o sticla de suc in rucsac si nu mai merge. Asa ca mi-am achizitionat un Drift Ghost S. sunt foarte multumit de el dar nu stiu cum sa setez sa faca filmari mai mari de 10 minute (care ocupa 1GB pe card) . Poate ma poti ajuta tu ca ai incercat-o . Multumesc mult !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.