VIDEO Nissan Qashqai+2 – Samuraiul familiei

Captură de ecran din 2014.02.16 la 23.45.08

Nissan Qashqai este cea mai bună mașina franțuzească cu rădăcini nipone, fabricată în Europa pe care poți s-o cumperi acum cu banii austriecilor (bănci). Funcționează cu motorină românească, bulgărească, norvegiană sau arabă, cauciucuri de la Timișoara sau tot de prin Japonia aduse.

Este un crossover care-și depășește condiția de compactă supra-înălțată-bună-doar-pentru-borduri-și-cam-atât. Este perfectă pentru o familie care aleargă des pe la socrii după pulpe de porc, carne la garniță și

castraveți murați. Ah, și iai și pe nepoții ăia obraznici. Pot să stea pe cele două scaune din portbagaj.

E bună și pentru mers la muncă zilnic. E înaltă, dar nu mai lungă decât o berlină. Așa că ai locuri de parcare. Și oricum, dacă ți-o permiți ești deja un corporatist de succes și ai cartela cu acces la parcarea subterană. Spațiul la picioare pentru pasagerii din spate e suficient de mare pentru Macbook-ul și ghiozdanul tău.

Motorul este crème de la crème, cum zic japonezii. 1,6 litri și mulți cai-putere pentru zâmbetul satisfăcător al copiilor à la ”mașina lui tata” e mai tare (cum zic ei la școala).

Fiabilitate deja dovedită. Siguranță franțuzească și preț de Mioveni. Ce mai aștepti? Du-te la test.

Ultimele articole

Articole recomandate

45 Comments

  1. Iti recomand George sa nu (mai) faci clipuri video cu prezentari de masini mai lungi de 15, 20 de minute deoarece devin plictisitoare. Nu am avut rabdare sa vad clipul video cu prezentarea Qashqai-ului pana la capat. Cele mai reusite clipuri video cu prezentari de masini mi se par cele facute de cei de la carbuyer, care sunt scurte si la obiect. Poate ar fi bine sa te inspiri dupa ei. PS Poate gasesti si o colaboratoare draguta gen Rebecca Jackson care sa te ajute sa faci prezentarile cu masini de aici de pe site. Pe Marian il folosesti doar pe post de cameraman. :)

  2. Detin si eu qshqai 1.6benzina, varianta B (117cp) si pot sa confirm ca se pot scoate consumuri de 4.7% foarte usor atata timp cat nu treci de 85km/h. in oras se poate scoate 8 atat timp cat nu se conduce sportiv.

  3. Salutare!
    As avea o intrebare: in cazul qashqai+2 vorbim de o diferenta de dimensiuni fata de qashqai in 5 locuri ?Mi se pare mie sau +2 este cu ceva mai lung?
    Imi cer scuze daca ai raspuns la intrebare in review

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.