VIDEO – HTC Desire 526G – Un dual-SIM de la un producător cu renume

HTC_Desire526G_buhnici

Ne place din când în când să ne chinuim și cu telefoane ceva mai ieftine. Asta pentru că știm că nu toată lumea își pune banii la saltea pentru următorul model de Galaxy S6 Edge+ și poate au nevoie de ceva mai simplu. Ba mai mult, un dual-SIM este telefonul care i-ar atrage cel mai mult, pentru că au de obicei două cartele de la doi operatori diferiți. Bravo lor, așa își gestionează mai bine costurile și minutele.

HTC Desire 526G este modelul la care ne uităm astăzi. Puțină atenție, există și un Desire 526G+, ceva mai performant însă pe care nu cred că o să îl vedem pe la noi. Mai mult, fiind un dual-SIM este puțin probabil să îl vedem pe la operatori. Ar fi ciudat să îți iei un telefon cu ambele SIM-uri blocate pe o singură rețea, nu?

Desire 526G este un telefon cu un preț aproximativ de 750 lei, cu care poți naviga pe internet, scrie mail-uri, și chiar viziona și clipuri de pe YouTube. Unul dintre SIM-uri poate fi un 4G cu internet iar celălalt unul pentru convorbiri. E bine de știut că un SIM dedicat pentru internet îți poate oferi o cantitate mult mai mare de date la un preț mai redus decât unul ce are și voce inclusă.

M-am păcălit puțin cu difuzoarele stereo. Este de fapt unul singur, mono. Cel de sus funcționează doar pentru convorbiri. Asta este, pentru 750 lei nu pot să cer Boom Sound. Clipurile se văd bine pe el, rulează repede fără întârzieri. Așa și trebuie. Chiar dacă ai dat puțini bani pe un telefon nu înseamnă că trebuie să fie foarte lent și să te enervezi până pornești o aplicație pe el. Au trecut vremurile acelea din fericire.

Vizionați review-ul video de mai jos și aștept și părerea voastră în secțiunea de comentarii.

Ultimele articole

Articole recomandate

32 Comments

  1. Lumia 640 il taraie pe jos pe acest htc la orice capitol … Cred ca e cel mai bun pachet in banii astia mai ales ca apare si windows 10 ce promite mai multe aplicatii

  2. Salut,eu am cumparat acest telefon aproape o luna,pot spune ca se misca binisor,bateria buna…nu va asteptati la minuni de la el…dar am o problema cu camera principala…scoate pozele ‘albicioase’am incercat sa remediez problema din setari dar nu am reusit,poate stiti voi ceva??…multumesc!!

  3. Salut,de curand mi.am cumparat acest model de Htc,bateria buna,se misca destul de bine…nu va asteptati la minuni de bani astia…dar am o problema cu,camera principala,scoate pozele älbicioase”am incercat sa remediez din setari dar nu am reusit…poate stiti voi o rezolvare!!Multumesc!!

  4. BUNA VA ROG MA PUTETI AJUTA INTRO PROBLEMA,MI S AFURAT TELEFONUL ASTAZI SI AS VREA SA IL RECUPEREZ CINEVA MA SFATUIT SA INTRODUC CODU DE PE CUTIA TELEFONULUI SI PRIN SATELIT AM SANSELE SAL GASESC CE MA SFATUITI VA ROG AM NEVOIE DE NR DIN EL

  5. Am acest telefon si este foarte bun. Cu toate ca este mai slabut,dar macar este de calitate, jocurile merg perfect pe el si nu are lag. Fifa 2016 merge perfect :) Telefonul merita bani si din alte puncte de vedere.
    Telefonul il am de aproximativ 1 an si este execelent,nu am avut probleme cu el niciodata :) Merita bani :) Si sunt o persoana inraita in jocuri :D

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.