Categorie: GADGET

VIDEO – HTC Desire 526G – Un dual-SIM de la un producător cu renume

HTC_Desire526G_buhnici

Ne place din când în când să ne chinuim și cu telefoane ceva mai ieftine. Asta pentru că știm că nu toată lumea își pune banii la saltea pentru următorul model de Galaxy S6 Edge+ și poate au nevoie de ceva mai simplu. Ba mai mult, un dual-SIM este telefonul care i-ar atrage cel mai mult, pentru că au de obicei două cartele de la doi operatori diferiți. Bravo lor, așa își gestionează mai bine costurile și minutele.

HTC Desire 526G este modelul la care ne uităm astăzi. Puțină atenție, există și un Desire 526G+, ceva mai performant însă pe care nu cred că o să îl vedem pe la noi. Mai mult, fiind un dual-SIM este puțin probabil să îl vedem pe la operatori. Ar fi ciudat să îți iei un telefon cu ambele SIM-uri blocate pe o singură rețea, nu?

Desire 526G este un telefon cu un preț aproximativ de 750 lei, cu care poți naviga pe internet, scrie mail-uri, și chiar viziona și clipuri de pe YouTube. Unul dintre SIM-uri poate fi un 4G cu internet iar celălalt unul pentru convorbiri. E bine de știut că un SIM dedicat pentru internet îți poate oferi o cantitate mult mai mare de date la un preț mai redus decât unul ce are și voce inclusă.

M-am păcălit puțin cu difuzoarele stereo. Este de fapt unul singur, mono. Cel de sus funcționează doar pentru convorbiri. Asta este, pentru 750 lei nu pot să cer Boom Sound. Clipurile se văd bine pe el, rulează repede fără întârzieri. Așa și trebuie. Chiar dacă ai dat puțini bani pe un telefon nu înseamnă că trebuie să fie foarte lent și să te enervezi până pornești o aplicație pe el. Au trecut vremurile acelea din fericire.

Vizionați review-ul video de mai jos și aștept și părerea voastră în secțiunea de comentarii.