VIDEO Land Rover Discovery 4 – Vagabond de Pământ Descoperă 4

Screen Shot 2015-09-11 at 09.30.28

Sunt puține mașini care te pot intimida, chiar și ca proprietar. De la bucata de plastic care tot sare de pe stâlpul din dreapta al prabrizului, până la accelerația zdravănă a unui motor sănătos cu 256 de Cai-Putere.
Este o mașină mare și grea și asta o face să se așeze impecabil pe șosea. Și eu nu recomand să mergi mai tare de 50 de km/h cu ea. Atunci arată cel mai bine.
Screen Shot 2015-09-11 at 09.31.23

Este unul dintre puținele SUV-uri capabile de off-road și cu două perechi de anvelope bune, poți să urci la Crucea de pe Caraiman și în drum să lași și ceva de mâncare pentru Babe.

Dacă ți-a plăcut, te rog să apeși pe butoanele sociale. Dă un share, pentru noi!

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

  1. Pajero, Pathfinder, Land Cruiser,….toate sunt in aceeasi clasa. Unele orientate spre confort mai mult, altele au abilitati mai bune in off road. Aveti de gand sa faceti un test cu Pajero sau Pathfinder (v6 3.0 dci)?

  2. Băieți, mă uit cu plăcere la comentariile voastre hazli despre mașini, dar de data asta mă frig degetele să zic câte ceva. Mi se pare deplasat să zici că Discovery e o mașină MARE, doar pentru că o compari cu experiența zilnică de chichinețe europene înghesuite, în care n-ai loc de bagaje și familie. O mașină NORMALĂ atât trebuie să fie de mare, ca să ai cât de cât loc în ea.
    Al doilea, probabil că din lapsus n-ați găsit decât Landcruiser de la Toyota ca termen de comparație, dar nu e așa. În termeni de mecanică și lux, singurul rival e Merc GL. Toyota e cunoscut mondial pentru cât de incomod e pt pasageri, la drum lung. E mai fiabilă în schimb, piese mai ieftine și peste tot. Dar mai e o mașină, mai puțin cunoscută, pe care bine ați face să o testați: Ssangyong Rexton W, care e la fel de Off Road ca Landcruiser, dar mai confortabilă. La juma din prețul unui Discovery. N-are pe ea toate briz-brizurile, dar e la fel de mare ca amândouă, și diesel. Eu conduc o mașină de dimensiunile astea fără problemă într-un oraș mult mai aglomerat ca Bucureștiul și n-am absolut nici o problemă cu locul de întors, de parcat, de strecurat. Adevărul e că la ce știe și poate Discovery, există oricând alternative ori mai ieftine, ori mai de tăvăleală, ori mai puternice, ori mai fiabile. Singurul punct în care îi bate pe toți e la off road. Dar puțini sunt cei care întradevăr ajung în punctul în care doar mașina asta ar face față la ce le trebuie lor.

  3. Discutia de la 08:30, masini mari capabile in off-road…

    Mitsubishi Pajero LWB (Adica cel lung, cu 4 usi si hayon, 7 locuri, sonorizare Rockford Fossgate – avea acum cativa ani din fabrica, nu stiu daca astea noi mai au).

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.