Ce ai face cu două zile de internet nelimitat? (P)

Scriu acest post din Germania. Țara mașinilor geniale, locul unde se întâmplă cel mai important târg de tehnologie din Europa și al cârnaților cu covrigi și bere. De fapt ultima chestie e valabilă pentru Bavaria. Și prima. Așa ne mai rămâne târgul de tehnologie de la Berlin de unde transmit imagini prin internet la București. Știți cât de bine merge? Păi să zicem că la mama acasă, într-o comună de lângă Brașov duduie pe cel mai ieftin abonament de ADSL. Aici picură cu niște zeci de kb pe secundă.

Deja simt orgoliul cum se umflă în mine. Apoi îmi amintesc de covrigii de la noi. Și ăia sunt mai buni la noi. Și cârnații de la Brănești. Să îmi amintesc data viitoare să nu mai scriu între mese…

Mă interesează și mai mult internetul pe mobil. La nemți îmi intră des iconița de edge. Cei mai tineri nu știu probabil asta dar când eram noi tineri, netul mobil venea prin 2G accelerat. Acasă nu mă mulțumesc decât cu 4G. E ceva normal deja să se deschidă instant clipurile de pe YouTube sau Facebook. De aceea mă bucur de fiecare dată când competiția dintre operatori ridică ștacheta. Așa că în acest weekend e ocazia perfectă să testez limitele Supernet. O poți face și tu pentru că Vodafone oferă două zile de internet nelimitat pe mobil.

Cum facem? Abonații existenți o pot face pe 12 și 13 septembrie. Internet gratuit și nelimitat care nu se contorizează la abonament. Ce faci dacă nu ai cartelă sau abonament Vodafone? În perioada 14-18 septembrie, toti cei care nu sunt clienți Vodafone vor putea merge în orice magazin Vodafone (important: nu în rețeaua partenerilor) și vor putea lua un SIM 0, cu 2 zile net nelimitat. Setarea de Net Nelimitat pe SIM 0 se va face manual de către agenții din magazin. După expirarea celor 2 zile, clientul rămâne cu SIM-ul 0 pe care, după reîncărcare, va putea activa orice extra-opțiune. Cartela rămâne activă timp de 60 zile.”

Sincer, eu sunt tare curios ce iese. Aștept aici impresiile voastre.

Ultimele articole

Articole recomandate

11 Comments

 1. Vodafone 4G e limitat pentru dupa un anumit GB, viteza iti scade.
  Acelasi lucru e valabil si la Telekom, Orange , DigiMobil.
  Nu exista internet nelimitat. Doar cel Wifi si Ethernet e internet nelimitat.

 2. E interesant dar eu unul am nelimitat la Digi Mobil si pot spune ca sunt foarte multumit da.5 GB viteza de 21.1 Mbps dupa care se reduce 128 Kbps nelimitat.”PS”Imi place aplicatia ta George e tare si felicitari din partea mea.Mai pot invata (documenta )despre internet si tehnologie ;):P

 3. As vrea sa stiu si daca:
  1. E nelimitat la viteza maxima.
  2. E nelimitat la viteza maxima doar pt un anumit trafic si dupa aceea scade viteza.
  3. E nelimitat dar o sa ai o viteza mica, gen 128 kbps.

  Ca degeaba imi ofera internet nelimitat daca pot doar sa fac browsing. Asta faci cu orice abonament fara costuri suplimentare.

 4. Ce dragut spot-ul, macar au folosit o masinuta carismatica, fiat 500, in rest vodafone doar viseaza sa aiba acoperirea pe care o sugereaza pe 4g :) . In rest, bagati-va romani ca e moca, dupa testarea cu cartele sim0 sunt curios cati vor ramane in retea :) numai bine.

 5. Salut. In legatura cu comentariul tau. Vodafone este o rețea foarte buna, eu unu sunt foarte multumit de retea. Pe net se misca mult mai bine decat pe orange. La semnal ii foarte buna rețeaua.

 6. Da, a fost nelimitat in weekend, la viteza maxima, oricat trafic ai fi facut. Am facut trafic de vreo 3-4 gb, in conditiile in care eu sunt pe cartela si am inclus in extraoptiune 2000 de ce vrei tu (mb, min, sms), dar mai aveam doar undeva in jur de 900 mb Deci da, a fost moca fara limite. Au facut chestia asta ca un fel de compensatie al „rebrenduirii” de care a avut parte orange, tot in weekend-ul asta. Au vrut sa mai atraga si ei putin atentia, sa nu se duca chiar toata catre orange. Dar sincer, la capitolul net, stau mult mai bine cei de la orange. Folosesc de la ambele firme, si la vizionarea unui simplu clip hd pe net de exemplu, la 720p, netul de la orange il duce bine cu 10-15 secunde de buffering initial, pe cand cel de la vodafone facea pe langa cele 10-15 secunde de buffering initial, la fiecare 2-3 minute de clip din nou buffering.
  Parerea mea: daca vrei net mobil, orange e alegerea mai buna; daca vrei sa te bucuri de extraoptiuni la preturi mai ok, vodafone sta mai bine. Eu nu m-am putut decide, deci le-am luat pe ambele.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.