Categorie: General

Ce ai face cu două zile de internet nelimitat? (P)

Scriu acest post din Germania. Țara mașinilor geniale, locul unde se întâmplă cel mai important târg de tehnologie din Europa și al cârnaților cu covrigi și bere. De fapt ultima chestie e valabilă pentru Bavaria. Și prima. Așa ne mai rămâne târgul de tehnologie de la Berlin de unde transmit imagini prin internet la București. Știți cât de bine merge? Păi să zicem că la mama acasă, într-o comună de lângă Brașov duduie pe cel mai ieftin abonament de ADSL. Aici picură cu niște zeci de kb pe secundă.

Deja simt orgoliul cum se umflă în mine. Apoi îmi amintesc de covrigii de la noi. Și ăia sunt mai buni la noi. Și cârnații de la Brănești. Să îmi amintesc data viitoare să nu mai scriu între mese…

Mă interesează și mai mult internetul pe mobil. La nemți îmi intră des iconița de edge. Cei mai tineri nu știu probabil asta dar când eram noi tineri, netul mobil venea prin 2G accelerat. Acasă nu mă mulțumesc decât cu 4G. E ceva normal deja să se deschidă instant clipurile de pe YouTube sau Facebook. De aceea mă bucur de fiecare dată când competiția dintre operatori ridică ștacheta. Așa că în acest weekend e ocazia perfectă să testez limitele Supernet. O poți face și tu pentru că Vodafone oferă două zile de internet nelimitat pe mobil.

Cum facem? Abonații existenți o pot face pe 12 și 13 septembrie. Internet gratuit și nelimitat care nu se contorizează la abonament. Ce faci dacă nu ai cartelă sau abonament Vodafone? În perioada 14-18 septembrie, toti cei care nu sunt clienți Vodafone vor putea merge în orice magazin Vodafone (important: nu în rețeaua partenerilor) și vor putea lua un SIM 0, cu 2 zile net nelimitat. Setarea de Net Nelimitat pe SIM 0 se va face manual de către agenții din magazin. După expirarea celor 2 zile, clientul rămâne cu SIM-ul 0 pe care, după reîncărcare, va putea activa orice extra-opțiune. Cartela rămâne activă timp de 60 zile.”

Sincer, eu sunt tare curios ce iese. Aștept aici impresiile voastre.