VIDEO E-Boda Avatar, cea mai simplă și eficientă soluție de VR

e-Boda Avatar

Visăm în fiecare zi la realitatea virtuală și privim în fiecare zi cele mai noi idei puse în aplicare cu ajutorul lui Oculus Rift. Adevărul este că Oculus Rift nu este pentru toți. Dacă îl vrei acum nu îl găsești la vânzare într-un magazin sau nici măcar online, exceptând desigur canalele neoficiale cu produse second hand.

Google a realizat și el un dispozitiv similar, Google Cardboard, doar pentru a demonstra capabilitățile unui smartphone în acest domeniu al realității virtuale. Interesul lor este aproape zero în această privință.

Există unii producători care au văzut o oportunitate foarte bună și au adus acest dispozitiv într-o formă mai finisată și compatibilă cu mai multe dispozitive. Acesta se numește E-Boda Avatar și face exact ce trebuie, și anume o imersiune în realitatea virtuală cu ajutorul oricărui smartphone.

Produsul se gaseste la vanzare cu livrare gratuita in toata Romania pe Carrefour-Online.ro

Dispozitivul vine în două culori, alb și negru, și permite instalarea unor smartphone-uri de la 4.5 la 6 inci, Android sau iOS. Pentru o imersiune completă aveți nevoie și de o pereche de căști, și probabil și de un cablu de încărcare suficient de lung pentru că afișarea imaginilor în 3D pe un smartphone consumă foarte multă baterie.

Nu aveți nevoie de nici un fel de setări, aplicațiile, câteva sute în Google Play și AppStore de la Apple fac toată treaba. Secretul dispozitivului este că limitează câmpul vizual al utilizatorului la ce se afișează pe ecran, spre deosebire de o pereche de ochelari 3D ai unui televizor sau monitor 3D.

Experiența integrală o regăsiți în clipul de mai jos.

Ultimele articole

Articole recomandate

70 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.