VIDEO Philips Shaver 9000 – unboxing, review și… bărbierit

Vorbeam într-o postare recentă despre excursia din spațiu și un aparat de bărbierit electric testat tot în spațiu. Mulți au zis că ar vrea să vadă un unboxing cu minunea așa că am trecut la treabă. Pentru prima dată am testat și așa ceva dar puțin altfel decât ați putea crede. Profesia mă obligă să fiu un tip destul de… fin bărbierit așa că nu am o barbă personală pe care să o testez. Asta nu m-a împiedicat însă niciodată să îmi fac treaba așa că am mers pe barba unui alt George.

141209 Philips Shaver 9000 v2

Împreună am testat, așa cum îl va căpăta din cutie cumpărătorul, Philips Shaver 9000. Un pachet ca o mică matrioska în care o să te dezmierzi ca un copil fericit de sărbători. Vine din cutie cu tot ce îți trebuie și chiar câteva obiecte despre care nu credeai că există deja.

Mă refer la accesoriile de curățare automată pentru un astfel de aparat. Dincolo de pachet și aspect, aparatul de bărbierit include tehnologii interesante care aduc pe piață cel mai avansat dispozitiv de până acum, care să rezolve o problemă bărbătească de când există bărbați. Și anume, barba.

Ultimele articole

Articole recomandate

24 Comments

  1. categorica ca nu merita claudiu, nici-un aparat din lume nu ia paru ca lama, adica pana la piele si din prima, cu aparatele astea risti sa iti inrosesti pielea ca dai de 100 ori pe piele ca sa iei tot, din video se vede clar ca acel om mai trebuie retusat cu lama.

  2. chestiile astea sunt vechi am arcitecul din 2008, rq 1075 o bijuterie care atunci era o avere fibra de carbon afisaj bla bla asta nu ma uit cat costa probabil tot cu 4 cifre.Dincolo de sistemul de curatare care e misto aparatul merita banii astia in aproape 7 ani eu am schimbat doar o data cutitele insa nu sunt chiar ieftine.Cei care au probleme cu semnele pe gat sau iritatii puternice de la lame aceasta scula e o solutie f ok.Scumpa ce i drept dar nu o cumperi in fiecare zi.

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.