Categorie: GADGET

VIDEO Philips Shaver 9000 – unboxing, review și… bărbierit

Vorbeam într-o postare recentă despre excursia din spațiu și un aparat de bărbierit electric testat tot în spațiu. Mulți au zis că ar vrea să vadă un unboxing cu minunea așa că am trecut la treabă. Pentru prima dată am testat și așa ceva dar puțin altfel decât ați putea crede. Profesia mă obligă să fiu un tip destul de… fin bărbierit așa că nu am o barbă personală pe care să o testez. Asta nu m-a împiedicat însă niciodată să îmi fac treaba așa că am mers pe barba unui alt George.

141209 Philips Shaver 9000 v2

Împreună am testat, așa cum îl va căpăta din cutie cumpărătorul, Philips Shaver 9000. Un pachet ca o mică matrioska în care o să te dezmierzi ca un copil fericit de sărbători. Vine din cutie cu tot ce îți trebuie și chiar câteva obiecte despre care nu credeai că există deja.

Mă refer la accesoriile de curățare automată pentru un astfel de aparat. Dincolo de pachet și aspect, aparatul de bărbierit include tehnologii interesante care aduc pe piață cel mai avansat dispozitiv de până acum, care să rezolve o problemă bărbătească de când există bărbați. Și anume, barba.