VIDEO BlackBerry Q10 vs BlackBerry Z10 – unboxing și review. Mai bine mai târziu…

BlackBerry nu se simte bine pe bursă. E deja bârfă veche. Acțiunile tot cad precum muștele care au mâncat prea mult… zahăr și au uitat să zboare de pe ieri pe azi. O metaforă poate dură pentru încă o companie care s-a obișnuit cu banii mulți, bonusuri și vacanțe în timp ce planeta vira spre iOS și Android. De voie de nevoie, BlackBerry s-a întors la planșă și a pus cap la cap ce știa să facă mai bine. Mesagerie și ergonomie într-un ambalaj telefon premium. Au fost vremuri când un BlackBerry Bold zburda pe net și prin email-uri ca un BMW diesel pe autostradă. Era o chestiune de statut și de orgoliu să ai un Bold, să fii business, să fii profi! Conversațiile pe BBM ascundeau secrete nespuse pe gură.

BB_Q10_Z10_-_www.buhnici.ro

Până când funky și cool au devenit business. Adică iOS și Android au convins cohortele de corporatiști (și mai nou chiar guverne) că pot oferi email sigur sau cel puțin la fel de greu de spart ca pe un BlackBerry. Sau poate că nu ne-a mai păsat dacă ne ascultă…

Înapoi în prezent, deși merge pe pierderi, BlackBerry are foarte mult cash. Au strâns ceva în anii de dominație. Își permit să stea în perfuzii dacă e nevoie încă o vreme. Nu la nesfârșit dar suficient cât să își refacă socotelile. Să vândă chinezilor și să bage banii în altceva, să schimbe platforma ori să se reinventeze din mers?

Sunt fericit să cred că vor merge pe varianta a treia dar nu se vor opri aici. Primul pas serios spre mai bine sunt BlackBerry Q10 și Z10. Ambele pot provoca aceeași dependența ca un Bold reușit din vremurile bune. Dar mai bine hai să le vedem la treabă!

Aplicații au început să fie dar nu pentru asta e valoros un BlackBerry cu sistemul BlackBerry 10. Dacă ești serios cu email-ul, mesajele ori socializarea din mers, cred că poate fi excelent dar nu perfect. Întrebarea din video rămâne așadar. Te mai vezi revenind la BlackBerry ori ești gata să încerci unul pentru prima oară?

Ultimele articole

Articole recomandate

83 Comments

  1. salut george. Mi-am luat de curand un bb z10..curios sunt, nu se poate face in asa fel incat sa instalez aplicatii android pe el? adica sa fie mai uzual, market-ul lor este cam slabut din punct de vedere al aplicatiilor, in rest sunt multumit de el, se misca bine, tastatura impecabila, foarte reusit .

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.