Categorie: Auto

VIDEO Skoda Octavia 3 – Passat Killer!

Skoda Octavia 2013 (www.buhnici.ro)

Arată ca un Audi și se conduce ca o Jetta. Are spațiu cât un Audi A6 și consumă cât un Golf. Octavia este alegerea smart dacă ești pasionat de Volkswagen dar nu ți-l permiți. La fel de bine poate fi upgrade-ul de la Logan dacă ai dat de bani și vrei să cheltuiești cel puțin 16.000 de euro pentru transportul familiei. E la fel de bine mașină de șef sau șefuleț atent la cheltuială. Puștanii o vor adora pentru că o să îi facă să pară maturi în timp ce o să o calce de parcă are frâne de curse. (nu are așa ceva) Nu cred că mai există ceva similar pe piață însă într-un asemenea pachet. Cehii au dat lovitura și ne vor da din nou o lecție despre cum să vinzi castraveți grădinarului, adică vor vinde pe rupte mai ales în Germania.

Octavia rămâne păcătoasă la suspensii. În spate poate fi neplăcut la drum lung dacă ai ales jante mari și mergi pe drumuri proaste. Dar cum să îți renegi condiția de român care vrea lux în prăfărie… Și oricum tu vei sta pe scaunul șoferului unde este aproape spectaculos de bine prin comparație cu modelul anterior. Hai să o conducem.

Să nu ne spui că îți place Octavia. Asta știm deja. Spune-ne dacă ți-ai mai lua Passat după ce ai văzut-o? Deși ea e un fel de Golf mai frumos, mai lung și cu portbagaj mare…