VIDEO Dacia Sandero Stepway – Cenușăreasa a mers la coafor

Dacia Sandero Stepway este probabil cea mai frumoasă maşină făcută vreodată de geto-daci. Şi dacă mai e şi albastră, o să întorci şi capete cu hatchback-ul de drumuri proaste. Nu e glumă. Design-ul nu mai e franțuzesc de mâna a treia ci a devenit românesc de prima mână, desenat în niște birouri open-space cu neoane și dozator de cafea pe hol din București și Titu.

Dacia_Sandero_Stepway www.buhnici.ro

Unde mai pui că acum pe Sandero 2 ai şi navigaţie şi bluetooth, pilot automat şi un interior mai mult decât decent. Totul la puţin peste 12.000 de euro. Dar dacă te limitezi la un credit pe 5 ani de 7500 de euro, capeți o mașină care te va duce de la A la B cu siglă Dacia pe bot. Mi-a plăcut motorul 0.9 Tce, adică benzină turbo dar dacă bați drumuri lungi neapărat alege diesel-ul de 1,5 şi 90 de Cai-Putere. Da, numai 90 de cai dar frumoși.

La drum, Stepway se simte mult mai legat decât Logan-ul iar ruliul nu mai e aşa pronunţat. Dar hai să o conducem.

De ce să îţi iei Sandero Stepway? Ai cel mai bun raport calitate/preţ/design. Ai piese Renault la preţ de Dacie şi o maşină cu valenţe off-road de bun-simţ. Dar e şi suficient de spaţioasă pentru 4 pasageri şi bagaje uşoare ca pentru weekend.  Şi e o plăcere să ieşi cu Stepway la drum. Ştiu, şi pe mine mă surprinde când zic asta. După Duster şi Lodgy, Dacia mai loveşte o dată cu Stepway. Şi recunosc, mi-am făcut calculele pentru unul. Pe albastru.

Poate vrei să vezi și testul cu Dacia Logan Tce.

Am testat și Dacia Lodgy.

Și dacă vrei 4×4 românesc, Dacia Duster tot într-un test buhnici.ro.

Așteptăm ca de obicei impresiile voastre. Nu uitați să dați like. Trăim pentru asta. :)

Ultimele articole

Articole recomandate

128 Comments

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.