Categorie: GADGET

VIDEO – ASUS Zenfone Selfie – 13 Megapixeli pe față?

ASUS_Zenfone_Selfie_Review_Buhnici1

Chiar dacă suntem în 2016 și mai există încă telefoane sau dispozitive mobile cu o cameră frontală de 1.2 Megapixeli, da Apple, la tine mă uit cu o sprânceană ridicată, Zenfone Selfie propune o soluție mai simplă. De ce nu am avea aceeași cameră de pe spate, și pe partea din față a telefonului. Bine, nu e chiar aceeași. Telefonul nu are o singură cameră rotativă ci două, cu aproape aceleași specificații.

Ce principală are o deschidere de f/2.0 iar cea frontală f/2.2. Diferențe ar mai fi doar lipsa focalizării laser și bliț-ul. Ah, nu, stai, avem și din acela. Fotografiile sunt bune, decente, rezoluția de 13 Megapixeli ajută, chiar destul de mult. Aș fi preferat un senzor mai mare însă dacă mă uit mai bine la specificații nu este chiar un telefon de top. Ba chiar este accesibil și bine echilibrat din punct de vedere configurație.

Sigur, mai am ceva de comentat la nivelul software-ului și al aplicațiilor: sunt prea multe, și pe toate le cheamă ASUS. Dar asta se rezolvă cu puțină răbdare. Am înțeles că poți dezinstala o parte din ele, sau cel puțin să le dezactivezi dacă nu vrei să folosești de exemplu, ASUS Calendar și Asus Clock sau ASUS Alarm.

Dacă tot vorbeam de performanțe, și aici există o variantă cu 2 GB RAM și una cu 3GB. Alege-o pe cea cu 3 GB, este o idee mai rapid. Efectul Placebo.