Categorie: GADGET

VIDEO – Sigma Art 20mm (Canon) – Un obiectiv wide pentru zile însorite

Sigma_Art_20mm_Canon_6d_Review_Buhnici

Canon nu este singurul care face obiective pentru camerele sale. Dar probabil că știai deja acest lucru, mai ales dacă deții un DSLR de orice fel. De la oricare producător. Ei bine, se întâmplă de multe ori ca acești producători de ”sticlă” să producă obiective mai bune decât cele ale producătorilor. Sau cel puțin la fel de bune însă mai ieftine. Sigma Art 20mm este un astfel de obiectiv.

Seria Art este cunoscută ca fiind cea mai clară și mai rapidă și aici le dau dreptate tuturor celor care spun asta. Așadar, care sunt avantajele unui obiectiv wide de 20mm? În primul rând, cuprinzi mai multe în imaginea realizată cu el iar în zilele însorite poți fotografia chiar și cu ISO 100 și cu diafragma închisă la maximum. Astfel, rezultă fotografii foarte detaliate. 

Alte situații în care ajută foarte mult sunt fotografiile de interior, fie că vorbim de camerele unei case sau ale unui apartament sau de 8-10 persoane în același cadru. Mie mi-a plăcut, chiar foarte mult, și l-aș recomanda oricui deține un DSLR Canon Full Frame ce vrea să își ”lărgească” puțin orizontul de fotografiere.

Are un mic dezanvantaj, nu permite montarea de filtre circulare, pe filet. Trebuie să folosești un adaptor și filtre pătrate. Cam atât.

GALERIE FOTO SIGMA ART 20MM