UNBOXING SURPRIZĂ – Am biscuiți pentru cafea!

Am văzut că vă plac unboxing-urile surpriză. Și mie îmi plac surprizele. Mai ales când le ține Poșta Română prin depozit doar ca să îmi impună niște taxe vamale și să întârzie coletul vreo 3-4 luni. Fără supărare, i-a luat vreo săptămână să parcurcă mii de kilometri din State și vro câteva luni pentru cei 20 de kilometri de la oficiul vamal din București. Sau cum i-o spune.

Hai totuși să ne distrăm în timp ce eu desfac o cutie întârziată care a venit de peste mări și țări cu diverse lucruri. Câteva chestii. Interesante. Chiar nu pot să spun, aș strica surpriza. Nu? Ce spui? Îți plac clipurile de genul? Mai fac?

Prea multe întrebări, știu că îmi pregătesc deja colegii încă o surpriză. În primul rând nu îmi mai spun când vin colete, le rup etichetele și le pun pe masă ca să le desfac. Bună tactica, ce să spun. Funcționează.

Ultimele articole

Articole recomandate

15 Comments

 1. Buna seara,

  Nu sunteti corect, m-am ocupat personal de vamuirea acestui pachet.
  A stat maxim o saptamana in depozit (pana este facuta avizarea, pana ati trimis actele pentru vamuire). Dupa ce s-au trimis actele sa vamuit urmatoarea zi (v-am si sunat pentru a va comunica cat aveti de plata si cum puteti intra in posesia lui….nu ati raspuns…nu ati revenit cu telefon. Daca nu ma insel, acum vre-o luna l-am vamuit (scrie pe chitanta)
  De ce a fost ridicat asa tarziu…nu tine de posta. (probabil coletu lsa ridicat de la oficiul postal)

  O zi buna,
  Serban Tanasescu

  PS. Sarbatori fericite !

  • Salut Șerban. Primesc constant colete prin Poșta Română dar prin 3 oficii poștale diferite. Eu stau pe Calea Victoriei dar le primesc în Vitan ori Sala Palatului. Poșta nu livrează până la destinație iar programul nu e deloc prietenos cu munca la firmă. Apreciez că pot trimite acte prin email pentru vămuire dar nu îmi amintesc să fi primit un telefon. Dacă-mi permiți, o să rețin adresa ta de email pe viitor dar nu cred că poți transforma tu poșta într-un serviciu care să bată curierii. Visez să fiu sunat de poștaș care să îmi aducă acasă ori la birou coletul.

 2. La tine a venit Moş Crăciun în aprilie. L.O.L.
  Happy New Year George!
  With love from Poşta Română!
  Treabă românească. Nu cred că sunt alţii mai buni ca noi. Bine că nu a fost ceva gen „capsula timpului” ca la americani când puştanii de la şcoală îngroapă „nimicuri” într-o capsulă ca să aibă ce descoperi în viitor.

 3. Cred ca as putea scrie o carte la cate intamplari am si cat de incompetenti sunt cei de la posta romana, asa ca d-nul tanasescu sa o lasa balta, am patit si eu ca din state sau china sa faca 1-2 saptamani si pana acasa inca 1-2 luni, dar nu despre asta este vorba aici. Succes in continuare!

 4. Salut George,

  Date Spread se refera la vreo peltea/gem sau alta pasta din curmale. Dates=curmale, asta daca nu cumva ai aflat pana azi.

  Spor la gustarele

 5. Salut! Si eu sunt bugetar! -Nu, nu la Posta romana! Si eu i-am injurat cand am comandat in China si pachetul a calatorit pana in Olanda ( cu tot cu procesare – 5 zile) , dupa care inca o saptamana pana in Romania si pe urma pana la 2 luni (adica 1 luna si 2 saptamani) pana am intrat in posesia coletului. Dar sa nu uitam ca de fapt nu lucratorii sunt de vina, ci faimosul stat care ne conduce „direct inspre lumina, ca pe fluturi” – care a facut numeroase disponibilizari si ALA de-si zice manager continua sa aiba salariu nesimtit, iar lucratorii se lupta sa supravietuiasca cu salariu sub 2000 RON. Atat timp cat ne vor conduce acesti devalizatori de fonduri ale statului, vom visa la servicii mai bune, ca porumbelul e mai rapid ca Posta Romana si ca trenul CFR. Numai bine!

 6. Salut George! Am o întrebare la tine fiindcă sigur cunoşti cel mai bine acest subiect, mai ales că te-ai confruntat şi tu cu întârzieri ale coletelor. Aştept din State un colet mic ce a fost pus la poştă pe 10 aprilie 2017 în Kenmore, Washington. Am urmarit traseul coletului : Seattle (10.04), Kent (12.04), San Francisco (13.04). De atunci nu s-a mai mişcat deloc. E normal pentru SUA să stea atât de mult pe loc un colet? Nu ştiu cât de mic este coletul… probabil că e de-a dreptul un plic puțin mai mare fiindcă aşteptam un mic accesoriu pentru violoncelul meu. E posibil să îmi fi spus „adio” la 163$? Aştept cu interes părerea ta. Mulțumesc frumos.

 7. Buna,
  URASC Posta Romana si serviciile vamale ce se deruleaza prin anumite oficii postale !
  Intr-adevar, acelui functionar i se pare normal ca „formalitatile” sa dureze minim o saptamana !
  Si la fel de normal li se pare ca trebuie sa mergem noi dupa colet, adica sa mai facem niste cozi interminabile, intr-un interval orar normal specific pentru someri, desi posta inseamna inclusiv predare la domiciliu !
  Personal sunt in situatia in care am un colet pe peste 30 de zile la Oficiul din Vitan, pentru care inca nu s-au hotarat cine trebuie sa calculeze taxele vamale si unde trebuiesc platite!
  Ca sa nu mai zic ca in prima zi de prezentare, dupa ce am facut coada acolo, sa mi se spuna pentru un colet ca nu am voie sa sa fac import de produse accizabile din afara UE !!!!
  Si adaugati faptul ca nu am avut unde sa depun o cerere pentru ca nu au REGISTRATURA !
  Deci, am luat circuitul de sus in jos- incepand de la ANAF-DGV, la Directia Regionala, la Directia locala…. ca sa mi se raspunda ca Oficiul Postal 6 trebuia sa-mi elibereze coletul si sa calculeze eventuale accize.
  Ok, a trecut luna in acest timp… asa ca ramane sa vedem daca coletul nu cumva a fost inapoiat si am uitat sa-mi iau ramas bun de la el…
  Bravo Posta Romana, bravo Directia vamala !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.