UNBOXING & REVIEW – Suunto Spartan Sport HR

Am o dilemă. Ce ceas să aleg atunci când fac sport? Un Kimchinchong sau un Suunto? E o problemă reală pentru cineva care face asta în fiecare zi. Mă refer la sport nu la review-uri de ceasuri. Chiar și așa, nu e greu să te pierzi în mulțimea de ceasuri inteligente cu prețuri între 100 și 5000 de lei. Sau mai mult dacă are și și ceva aur în componența carcasei.

Ce trebuie să aibă însă un ceas deștept și cum trebuie să fie construit?

Trebuie să fie rezistent la apă, aste este o condiție obligatorie. Alergi cu el, faci duș după ce ai alergat pe bandă, înoți cu el la mână.

Trebuie să fie rezistent la șocuri, lovituri și chiar și căzături. Bine, asfaltul este inamicul numărul unu al telefoanelor și ceasurilor inteligente și aici nu prea avem ce face.

Trebuie să înregistreze pașii și chiar și pulsul și trebuie să o facă bine nu după ureche. Multe dintre ceasurile ieftine care promit că măsoară pulsul se bazează mai mult pe niște statistici în funcție de vârsta, greutatea și înălțimea utilizatorului, date pe care le introduci la început în aplicație.

Am enumerat mai sus câteva din caracteristicile importante ale ceasurilor de la Suunto. Astăzi vorbim despre Suunto Spartan Sport HR. Spartan pentru că face parte din aceeași serie cu Ultra pe care l-am testat acum ceva vreme, Sport pentru că este o versiune puțin mai ieftină, adică nu are titan și safir în construcție, și HR de la Heart Rate. Are și senzor de măsurare a ritmului cardiac, ce funcționează extrem de bine. L-am comparat chiar și cu centura cu electrozi de la Ultra, și dă aproape aceleași rezultate, în condițiile ăn care centura este cel mai apropiat lucru de un sistem de măsurare medical.

Ultimele articole

Articole recomandate

26 Comments

 1. Salut, George .
  Sunt nou „pe aici” si este prima data cand scriu…
  Te rog sa ma ajuti cu un sfat , vis a vis de ceasurile smart watch , utilitate , aplicatii, etc.
  Vreau sa achizitionez unul si sunt in dilema . M-am oprit asupra catorva , dupa ce am citit zeci de recenzii si comentarii despre fiecare . Apropo, bugetul este de 1400-1500 ron.
  Am ales urmatoarele modele :
  – Ceas Smartwatch Huawei Watch W1, Black Leather Strap
  – Ceas Smartwatch Samsung Gear S3, Frontier, bratara activa silicon, IP68
  – Ceas Smartwatch Garmin Vivoactive HR, Negru
  – Ceas smartwatch Aipker M88 ,MODEL 2017,cartela SIM ,ecran curbat,ritm cardiac,silver
  – Ceas Smartwatch Huawei Watch W2, LTE, Carbon Black Sport Strap
  – Smartwatch Poseidon – Heartbeat A9
  – Smartwatch Poseidon 360 Ultrasmart Full black
  – Smartwatch Poseidon G-Wave Black
  -Smartwatch Poseidon’s Wi-Fi Magnat
  – Ceas SmartWatch Motorola Moto 360 Sport, Negru
  Stiu ca sunt multe , insa am rugamintea , in limita timpului , sa ma ajuti cu un sfat pentru achizitionarea unuia dintre modele . Eu as opta pentru Huawei W2 LTE …
  Astept cu interes raspunsul tau pe adresa de e mail si iti multumesc anticipat .
  Sa ne auzim cu bine !

Leave a reply

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.